جوانان کمونیست

پيام دوم مادر فرازد کمانگر

فرستادن به ایمیل چاپ
Share

madar_farzad

اين پيام اولين باردرمراسم گراميداشت ياد فرزاد و شيرين و مهدي و علي و فرهاد روز يکشنبه ۲۳ماه مي در شهر فرانکفورت آلمان قرائت شد.

متن پيام:

با سلام به همه انسانهاي آزاديخواه در سراسر جهان که در طول اين دو هفته صداي ما را در جهان پخش کردند. من از همه راديوها٬ تلويزيونها ازهمه احزاب و سازمانها و گروهها٬ از همه سازمانهاي مدافع حقوق بشرازهمه انسانهايي که بهر شيوه در اين مدت ما را ياري کرده و ياري دهنده بودند٬  تشکر ميکنم.

امروز من مثل هميشه از آنها خواهش ميکنم٬ ازهمه  آنها  تمنا دارم که بفکر زندانيان سياسي باشند. نگذارند که مادران ديگري داغدار شوند. ديگر بس است!  نگذارند که مادران ديگر جگر گوشه هايشان را از دست بدهند.

من فرزاد را از دست دادم. اما نميخواهم هيچ  مادرديگري٬ هيچ خانواده ديگري عزيزانشان را از دست بدهند. من از تمام معلمان٬ از تمام دانشجويان٬ از تمام مردم ميخواهم وتمنا دارم که به فکر رهايي اين عزيزان باشند. از همه مادراني  که مثل من عزيزي را از دست داده اند تا مادراني که عزيزانشان در زندان هستند باهم بفکر آزادي عزيزان در بند باشيم.

عزيزانم!  هنوز جسدها رابه ما تحويل  نداده اند. باور کنيد که فرزاد نمرده است. فرزاد زنده است و زنده ماندنش را در ابراز احساسات ميليونها انسان در داخل و خارج از کشور من مي بينم که به اشکال مختلف ما را تنها نگذاشته و مطمئن هستم از اين به بعد هم تنها نخواهند گذاشت. اين پيام مرا همراه با سلام هاي يک مادر داغ ديده و همه بستگان فرزاد کمانگر به همه برسانيد.

ويديو قرائت پيام مادر فرزاد کمانگر توسط محمد امين کمانگردر مراسم گراميداشت ياد جان باختگان فرزاد کمانگر٬ شيرين علم هولي٬ علي حيدريان٬ فرهاد وکيلي و مهدي اسلاميان

http://www.youtube.com/watch?v=3Zw03Q6yplI&feature=player_embedded

کميته بين المللي عليه اعدام

24مه 2010

Bookmark and Share شما اینجا هستید: