جوانان کمونیست

جمهوري اسلامي، بهنام ابراهيم زاده را ربوده است، جان بهنام در خطر است، به فراخوان برادر بهنام براي نجات جان او وسيعا پاسخ دهيم

فرستادن به ایمیل چاپ
Share

behnam

اطلاعیه شماره ٢٨

سه ماه است بهنام ابراهیم زاده از فعالين كارگري و مدافع حقوق كودك، دستگیر شده و کسی از او خبری ندارد. مسئولین اوین در آخرین دیدار خانواده اش گفته اند که بهنام یکماه قبل توسط مامورین اطلاعات از بند ٢٠٩ منتقل شده و از او بي خبرند.

همه این اخبار حاکی از مفقود شدن بهنام و وضع نگران کننده اوست. جمهوري اسلامي بهنام ابراهيم زاده را ربوده است و جان او در خطر است. جمهوري اسلامي مسئول جان بهنام ابراهيم زاده و همه زندانيان سياسي است.

موسي ابراهيم زاده، برادر بهنام طي نامه اي به همه مردم آزاديخواه در سراسر جهان كارزاري را در حمايت از بهنام ابراهيم زاده اعلام كرده است و در آن خواستار حمايتي بين المللي در حمايت از وي و نجات جان او شده است. ما از فراخوان موسي ابراهيم زاده، برادر بهنام با تمام قدرت پشتيباني و حمايت ميكنيم و جلب همبستگي جهاني و فشار آوردن به جمهوري اسلامي براي آزادي فوري بهنام از زندان را در دستور كار فوري خود قرار ميدهيم.

ما از همه كارگران، معلمان ، و بخش هاي مختلف جامعه و از همه نهادهاي بين المللي ميخواهيم كه به فراخوان موسي ابراهيم زاده پاسخ دهند و به هر شكل كه ميتوانند ياري رسانند .

جان بهنام در خطر است و همانطور كه برادر او تاكيد كرده است، نياز به اقدامي اضطراري است. با تمام قدرت براي نجات جان بهنام تلاش كنيم.

كارگر زنداني، زنداني سياسي آزاد بايد گردد

كمپين براي آزادي كارگران زنداني

شهلا دانشفر

0044-77798 98968

آدرس ایمیل جهت جلوگیری از رباتهای هرزنامه محافظت شده اند، جهت مشاهده آنها شما نیاز به فعال ساختن جاوا اسکریپت دارید آدرس ایمیل جهت جلوگیری از رباتهای هرزنامه محافظت شده اند، جهت مشاهده آنها شما نیاز به فعال ساختن جاوا اسکریپت دارید

بهرام سروش

0044-7852 338334

آدرس ایمیل جهت جلوگیری از رباتهای هرزنامه محافظت شده اند، جهت مشاهده آنها شما نیاز به فعال ساختن جاوا اسکریپت دارید آدرس ایمیل جهت جلوگیری از رباتهای هرزنامه محافظت شده اند، جهت مشاهده آنها شما نیاز به فعال ساختن جاوا اسکریپت دارید

براي امضاي طومار اعتراضي كمپين براي آزادي كارگران زنداني و پيگيري اخبار مربوط به كارگران زنداني به وب لاگ ويژه اين كمپين سر بزنيد.

http://free-them-now.blogspot.com/p/blog-page.html

٨ شهريور ١٣٨٩- ٣٠ اوت ٢٠١٠

متن نامه موسي ابراهيم زاده:

به همه انسانهای آزادیخواه در سراسر جان

جان برادرم بهنام ابراهیم زاده در خطر است به ما کمک کنید که او را از زندان نجات دهیم

بهنام ابراهیم زاده برادر من است. او یک کارگر و مدافع حقوق کارگران و کودکان و حقوق انسان است. به این جرم الان سه ماه است در زندان است. او را در ٢٢ خرداد دستگیر کردند. ضرب و شتم کردند و به بدنش آسیب رساندند. بعد از همه اینها سه ماه میگذرد و در این مدت هیچ خبری از او بدست نیاوردیم. مرتب ما را دست به دست میکنند. از این هفته به آن هفته حواله میدهند. تا اینکه در آخرین باری که مراجعه کردیم، آب پاکی روی دستمان ریختند، گفتند که یکماه پیش مامورین اطلاعات برادرم بهنام را برده اند و آنها خبری ندارند. شما بگویید اکنون به کجا مراجعه کنیم. جان برادرم در خطر است. ما به کمک همه انسانهای آزادیخواه در جهان نیاز داریم. ما به کمک همه کارگران و همه مردم نیاز داریم.

من موسی برادر بهنام هستم. ما یک خانواده کارگری در اشنویه هستیم. خانواده ما همیشه زیر فشار و تهدید بوده است. در همین ماه بود که بار دیگر پدر و برادرم دادگاهی شدند. و بالاخره برایشان حکم تبرئه صادر کردند. چرا؟ تا کی ما باید متحمل این وضعیت شویم.

من این نامه را از جانب خودم، خانواده ام و همسر و فرزند بهنام مینویسم. ما انتظار بیشترین حمایت ها را از شما کارگران و همه مردم داریم. ما انتظار بیشترین حمایت ها را از همه مردم در سراسر جهان داریم. بهنام برای یک زندگی انسانی تلاش میکرد، بهنام را نجات دهیم. بهنام و همه کارگران زنداني و انسانهایی که بخاطر خواستهای برحق و انسانی شان در زندانند باید فورا از زندان آزاد شوند.

ما نگرانیم. راهی دیگر در برابرمان نمانده است. با تمام قدرت برای آزادی و نجات بهنام و بهنام ها تلاش میکنیم. اعتراضات زیادی بخاطر زندانی شدن بهنام و کارگران زندانی شده است. به سهم خودم تشکر میکنم و من هم با این نامه کارزار خودم را برای نجات جان بهنام و بهنام ها اعلام میکنم. من را در این کارزار یاری رسانید.

موسي ابراهيم زاده

٧ شهريور ١٣٨٨

Bookmark and Share شما اینجا هستید: