آنچه بیش از سی سال بر زنان ایران رفته در نوع خود بی نظیر است. کجای دنیا را سراغ داریم که چنین مجموعه بزرگی از افراد جامعه که نیمی از آنرا تشکیل میدهد به یکباره مورد چنین یورش خشن و وحشیانه ای قرار گرفته باشد؟
زن ایرانی در تمام عرصه های اجتماعی ، فرهنگی و حقوقی مورد تعرض بی امان، سیستماتیک، و رسمی قانون و دولت حاکم قرار میگیرد.
برای زن نه تنها حقوقی برسمیت شناخته نمیشود بلکه اصلا هویت انسانی او را برسمیت نمیشناسند. نه اختیار تعیین سرنوشتشش را دارد، نه حق تصمیم گیری در مورد کودکانش را چه رسد به اینکه حق داشته باشد برای نحوه زندگی، روابط و پوشش خود آزادانه تصمیم بگیرد.
پرچم حمله حاکمیت به زنان، حجاب اجباریست. از بدو قدرت گیری حکومت اسلامی در ایران حملات به زنان نیز آغاز و زمزمه های تحمیل حجاب از سوی رژیم مطرح و روزبروز بیشتر و بیشتر شد.
همزمان جنبش مقابله با حجاب اجباری نیز با شعار "ما انقلاب نکردیم تا به عقب برگردیم" و " نه روسری، نه توسری" متولد شد. رژیم حجاب را به عنوان سمبل اسلامی بودن حکومت و با انگیزه تحقیر و توهین به زن به ضرب چاقو و اسید و حزب اللهی به جامعه تحمیل نمود. زنان ایران اما هرگز داوطلبانه حجاب را به عنوان پوشش خود انتخاب نکردند. میلیونها زن ایرانی در طول این سی سال مبارزه کردند تا به حجاب اجباری تن ندهند.
مبارزه با حجاب اجباری امروز اصلی ترین و تعیین کننده ترین عرصه مبارزه جنبش مردمی ایران بشمار میرود. از آن سو رژیم اسلامی نیز مثل همیشه از طریق سرکوب زنان و مطرح کردن مسائل زن ستیزانه و قوانین قرون وسطایی مضاعف علیه زنان سعی در ارعاب و سرکوب کردن کل جامعه را دارد. وجود پلیس حجاب و طرح عفاف و دیگر خزعبلات کاملا شرم آور است و نمونه بارزی از جهالت و خشونت بی حد و حصر این نظام بشمار میرود.
باید توجه داشت، مبارزه با حجاب اجباری به هیج عنوان تنها به زنان جامعه مربوط نمیشود. در جامعه ای که حکومت از مردان، تصویر موجوداتی بی اراده، حیوان صفت و عقب مانده میدهد و با دادن چنین تصویر سیاهی از مردان در کسب مشروعیت برای تحمیل حجاب اجباری تلاش میکند زن و مرد هردو با هم تحقیر میشوند.
لذا این وظیفه تک تک شهروندان جامعه بشمار میرود که با دامن زدن به جنبش مبارزه با حجاب اجباری این وحشی گری و جهالت را به عقب برانند.
من به عنوان یک زن ایرانی اعلام میکنم، این پارچه ای که شما میخواهید بر سر من بیاندازید حجاب من نیست! این حجاب ضدِ من است! این پوشش من نیست! زنجیر بردگیست که میخواهید بر گردنم بیاندازید.
این تکه پارچه قرار است همان نقشی را ایفا کند که ختنه زنان و سنگسار و اسید و نقص عضو زنان دارند؛ سرکوب و سانسور جنسیت منِ زن در جامعه.
امروز و با عروج جنبش آزادیخواهانه مردم ایران، جامعه بسویی میرود که بساط این جنایتهای هرروزه را جمع کند و دست رژیم جمهوری اسلامی را که برای زدن بصورت زنان جامعه بالا رفته در هوا بگیرد و خود این رژیم جنایتکار را به قعر دره تاریخ پرتاب کند.
من و دیگر زنان آزادیخواه و برابری طلب جامعه اعلام میکنیم که عزم ما برای انقراض همیشگی زن ستیزی در ایران جزم است.
زنده باد جنبش برابری طلبانه زنان ایران
زنده باد مبارزه علیه حجاب اجباری
| < قبلی | بعدی > |
|---|