ماني از تهران
سلام کيان جان. امشب در مناظره ي انتخاباتي!! احمدي نژاد و موسوي، دو طرف پرده از سياهکاري ها و فساد پشت پرده ي يکديگر برداشتند و رژيم جنايتکار اسلامي را پيش همه مردم رسوا کردند.مرگ بر اين رژيم و انتخاباتاش.
ج.ک: ماني جان اين پيام تورا امشب خيلي کسان ديگه اي هم گفتند. مردم بخوبي ماهيت اين رژيم را ميشناسند و از آن متنفرند و مترصد هر لحظه اي هستند که به رژيم اعتراض کنند و آنرا سرنگون کنند.در اثر اعتراضات روزافزون مردم است که ما اين اختلافات بين بخشهاي مختلف رژيم را ميبينيم که شديدتر ميشود و اينگونه همديگر را لو ميدهند. نمونه آخر آن هم اين رو کردن جنايتها و دزديهايشان هست که جلوي چشم جامعه انجام ميدهند. بايد از اين دوره بخوبي استفاده کرد و با تشديد اين اختلافات بين سران رژيم با اعتراضات توده اي به اين رژيم ضدانساني حمله کرد.جاي اين جنايتکاران پشت ميز محاکمه است نه در حکومت.شاد باشي.کيان.
سارا از تبريز
با سلام اين مطلب زير از نمونه اس ام اس هايي ست که در مورد انتخابات ميگويند.
احمدي نژاد بعد از مرگ : اي خداي بزرگ من تو رو دوست دارم من به شما علاقه مندم ، نميدونم اطلاعتتون رو از کجا ميگيريد ، ميخوايد پرونده يه زن رو افشا کنم يه زني هست به اسم مريم مقدس،،بگم؟! بگم؟نه بگم؟
ج.ک: سارا جان در کنار اعتراض به جمهوري اسلامي هميشه يک جنبه اين قضيه دست انداختن و جوک کردن سرتاپاي اين رژيم مفلوک است. از مقدسات تا سران اين رژيم دستمايه طنز و حنده مردم هستند.اين نمونه آخري هم که تو مثال آورده اي از مضحکه انتخاباتيشان است که موضوع روز است. اما از شوخي گذشته اين جانيان به همين صورت که در مناظراتشان بيان کرده اند باعث و باني نابودي زندگي ميليونها نفر هستند و حالا بخاطر رقابت با هم گوشه هايي از جنايتها و دزديهايشان را افشا ميکنند.کيان.
آرش از تهران
سلام، ميخواستم بگم در آستانه مضحکه انتخاباتي جمهوري اسلامي، حزب الله در لبنان در انتخابات پارلماني شکست خورد.فعلا باي.
ج.ک: حزب الله لبنان با بودجه هاي چند ميليون دلاري که از طرف حکومتهايي مثل جمهوري اسلامي سرپا ايستاده و به معيشت و حقوق زنان، کودکان و مردم در منطقه حمله ميکند. اينها همدستان رژيم آدمکش اسلامي هستند که ميليونها نفر در خاورميانه از دست اينها آسوده نيستند.اما مسئله اصلي سرنگون کردن جمهوري اسلامي به مثابه سر اسلام سياسي ست. بايد اين رژيم را انداخت تا وضعيت انسانها در لبنان و سراسر خاورميانه و جهان نيز تغييرکند.براي اين کار بايد به حزب کمونيست کارگري پيوست و با رهبري اين حزب به عمر اين رژيم پايان داد.کيان.
حميد از تهران
سلام کيان جان،اينجا اوضاع خيلي شلوغ پلوغه و يکي از جوکهاي بامزه در مورد انتخابات رژيم رو برات ميفرستم. مردم کلي ميخندن و دست ميندازن کانديداهارو. اداره آگاهي: اگر مناظره ها يک هفته ديگر ادامه يابد تمام اموال مسروقه پيدا مي شود.
ج.ک: حميد جان اول يکي ميخواد خود اين اداره آگاهي رو جمع کنه که يکي از ارگانهاي سرکوبگر و دزد اين رژيم است. اما از اين مسئله که بگذريم در اين هفته هاي اخير درگيري و شدت اختلافات پسرعموهاي رژيم با هم بالا گرفته و اين فرصت خوبي ست براي اعتراض به کليت اين حکومت. همان کاري که کارگران و دانشجويان در اهواز، مازندران و زنجان و... انجام داده اند.بايد اعتراضات وسيع و توده اي را بوجود آورد و به اين رژيم اعتراض کرد.کيان.
فرامرز از ؟
با سلام، من راي نخواهم داد و تبليغ ميکنم که افراد کمتري هم بروند راي دهند.من راي نمي دهم چونکه:
حکومت اسلامي را فاشيست، مرتجع و ضد انسان ميدانم.
براي انسانها ارزش بسيار قائل هستم.
جانباختن عزيزاني که براي آزادي و سعادت انسانها جانشان را از دست داده اند گرامي ميدارم و قاتلان آن عزيزان را که همين جانيان کانديد شده هستند، محکوم ميکنم.
قوانين اسلامي را باور ندارم، (چون من به برابري انسانها اعتقاد دارم، مخالف قصاص و اعدام هستم، به آزادي بيان اعتقاد دارم، به آزاديهاي فردي و اجتماعي پايبندم.)
ج.ک: فرامرز جان اين رژيم صدهزار اعدام است و به هيچ عنوان نبايد آنرا برسميت شناخت و همانطور که گفته اي نبايد در مضحکه اش شرکت کرد.اما راي ندادن صرف کافي نيست. بايد اين راي ندادن را نشان داد و به اين رژيم اعتراض کرد.بايد در روز انتخابات در ايران در پارکها و اماکن عمومي حضور پيدا کرد و با تعداد بيشتري جمع شد و عليه رژيم دست به اعتراض زد يا اگر در خارج از ايران هستيم در آکسيونهاي اعتراضي که حزب کمونيست کارگري ايران در مقابل سفارتخانه هاي رژيم فراخوان داده شرکت کرد.بايد عليه رژيم به مناسبت اين مضحکه اش حضور فعالانه داشت.شاد باشي.کيان.
کاوه از ايران
سلام کيان جان، اميدوارم خوب باشي. يه خبر هست که ميخواستم منتشر کنيد تا بقيه با خبر شوند. در شرکت مخابرات قم، ميخوان ۱۵۰ نفر از کارگران را بدليل خصوصي سازي و استفاده از امکانات و وسائل جديد اخراج کنند.زندگي اين افراد چه خواهد شد؟مرسي.
ج.ک: کاوه جان اين رژيم روزانه باعث بيکاري و نابودي افراد زيادي در سطح جامعه ميشود.اين رژيم قاتل زندگي کارگران و مردم جامعه ايران است.بايد به عمرش خاتمه داد.اما هرجا که دست به چنين اقداماتي ميزند بايد کارگران هر کارخانه وسيعا و دست جمعي دست به اعتراض بزنند و اجازه چنين غلطهايي را به رژيم و کارفرمايان ندهند.موفق باشي.کيان.
امضا محفوظ
عکس يادگاري
احمدي نژاد در مناظره اش! با موسوي عکي زهرا رهنورد، همسر موسوي را از زير ميز يواشکي به موسوي نشان مي داد و مي گفت اين رو مي شناسي؟ بگم چيکار کرده؟ بگم؟ بگم؟ اين عکس يادگار دوران همکاري احمدي نژاد و زهرا رهنورد است احتمالا که حالا با هم چپ شده اند. ضمنا يکي از شعارهايي که مردم مي دهند "احمدي چاخان باي باي" و "بگم بگم؟ بگو بگو دروغه" است. مردم هم مي دونن که همه شون دورغ گو دزد و جنايتکارن. خلاصه اين هم عکس يادگاري.
مريم از ؟
تحريم کنيم
در پاسخ به اي ميلي که حاوي نشريه شماره ۴۰۵ جوانان کمونيست بوده شعري را براي ما فرستاده اند که البته کاملا از موضع ناسيوناليستي و ايراني گري است. مثلا در جاهايي مي خوانيم " ننگ دانم راي دادن بر گنارنگ پليد /آنکه بر نام و نشان آريانا خط کشيد. آنکه بيگانه وهم ميهن ستيز و بد رگ است/آنکه فرمان بهين بنداد ايران را دريد. تو مرو هميهنم بر پاي صندق بهر راي / مهر نه را اينچنين بر فرق ملاها زنيد. موضع ناسيوناليستي شعر جاي خودش ولي با راي ندادن مشکل حل نمي شود. به نظر من امروز با اين بلبشويي که در بالاترين سطوح حاکميت جمهوري اسلامي برقرار است ديگر مشروعيت و غيره گره گاه آنان نيست. در هر صورت يکي را از صندوف در مي آورند کاري که هميشه با تقلب و راي سازي کرده اند. امروز بايد جواب و راي نهايي مردم به جمهوري اسلامي را عملا در مقابل انتخابات ساختگي شان قرار داد. يعني اعتراض و به خيابان ريختن و شعار دادن. تا هم معلوم شود مردم به جمهوري اسلامي در هيچ موقعيتي راي نمي دهند و هم حرف خودشان که "نه" به جمهوري اسلامي ست در سطح هر چه وسيعتري منعکس شود.
| < قبلی | بعدی > |
|---|