آدرستان فيلتر شده
بهمن از تهران
سلام کيان جان،آدرس شما فيلتر شده است لطفا يک آدرس ديگر درست کنيد. در ضمن برايم بنويس چطوري عضو آدرس گروه جوانان حزب بشويم تا نامه هاي ما اتوماتيک به شما برسد. موفق باشيد.
ج.ک: بهمن جان من دقيقا متوجه منظورت نشدم که کدام آدرس را ميگويي.آدرس کدام سايت ما فيلتر شده؟ لطفا مشخصا بگو که بتوانيم مشکل را برطرف کنيم. اما در رابطه با ياهوگروپ سازمان جوانان کمونيست از طريق اينک زير ميتوانيد عضو آن شويد.کيان.
http://groups.yahoo.com/group/javanankomonist/join
دوستان شکايت دارند
بيتا از تهران:
سلام کيان عزيز .دوستاني که بيشتر مرتبطند با بازداشت شدگان روز کارگر همه شکايت دارند که خبر آنطورکه بايد انتشار پيدا نکرده. اين آخرين خبره که ازشون دارند اگر مقدور هست اين خبر رو شما هم پوشش بديد و ممنون ميشم اگر در صورت انتشار زحمت بکشيد لينک آدرس رو براي من بفرستيد. با آرزوي آزادي همه زندانيان عقيدتي، سياسي
ج.ک: بيتا جان مبارزه براي آزادي دستگيرشدگان روز جهاني کارگر ادامه دارد و مرتبا هم اخبار آن منتشر و منعکس ميشود.ما هم در اينترنت و هم در تي وي کانال جديد مرتبا آنرا مطرح ميکنيم.در حال حاضر يک کمپين براي آزادي اين عزيزان را اندازي شده که ميتواتي اطلاعيه آنرا در همين شماره نشريه بخواني و تشکلهايي که از آن حمايت کرده اند را ببيني.بايد به اين کمپين پيوست و براي آزادي تمامي دستگيرشدگان مبارزه کرد.اين حرکت ادامه مبارزه اين جامعه برعليه رژيم است و بايد دست از حسابگريهاي خرد و سطحي برداشت. بايد در يک صف واحد ايستاد و مبارزه کرد.اتفاقا ما همين خط را دنبال و تقويت ميکنيم.در رابطه با احباري هم که فرستاده اي اين خبر خيلي يکجانبه و محدود است. دستگيرشدگان يک مه کارگران،معلمان،دانشجويان،زنان و جوانان و مردمي بودند که نسبت به اين شرايط ضدانساني اعتراض دارند و ميخواهند آنرا عوض کنند.بايد به اين مبارزه در اين سطح نگاه کرد و مطابق آن برايش فعاليت و مبارزه کرد. آزادي اين عزيزان برابرست با عقب زدن اين رژيم جنايتکار. در ضمن آخرين اخبار مربوط به دستگيرشدگان را در آدرس زير قابل دسترسيست.شاد باشي.کيان.
http://free-zendaniseyasi.blogspot.com/
سرود انترناسيونال برای موبيل
هومن از تهران
سلام کيان جان. لطفا فايل صوتي سرود انترناسيونال را برام ايميل کن. براي زنگ موبيل دوستان ميخوام.مرسي و باي. کيان
ج.ک: هومن جان برايت ايميل خواهم کرد.اما در رابطه با دستگيرشدگان يک مه، به کمپيني که در اين مورد بوجود آمده بايد پيوست و براي آزادي همه دستگيرشدگان بايد تلاش کرد.در هر بخش از جامعه که هستيد بايد مرتبا اخبار آنرا به اطلاع همه رساند و مردم را متشکل کرد و به صف اين مبارزه پيوست.کيان.
با کمال ميل عضو ميشم
شهرام از تبريز
سلام کيان جان، ما از زحمات شما عزيزان در حزب هميشه سپاسگزاريم، اما ميخواستم در رابطه با پيشنهاد پيوستن به حزب که به من دادي بايد بگويم يک پيشنهاده محبت انگيزه، در عين حال پذيرفتن مسئوليت سنگيني ست که من با کامل ميل ميپذيرم. اميدوارم در سنگر رهايي نه تنها ايران بلکه جهان از شر سرمايه داري رها شود و به کمونيسم رو بياورد.پيش به سوي برابري.
ج.ک: شهرام جان به اين حزب خوش آمدي و اين انتخاب يک ضرورت است و رهايي از شر جمهوري اسلامي و سرمايه داري و برپايي يک جامعه سوسياليستي بدون اين حزب و بدون پيوستن به آن چشم اندازي نخواهد داشت. بايد حول اين حزب و تلويزيون آن جمع هايي را بوجود آورد.شهرام جان سعي کن براي تي وي کمک مالي جمع کني و افراد بيشتري را با حزب آشنا کني.مستقيما با هم در رابطه با کارهايي که در محيط اطرافت ميتواني انجام دهي صحبت خواهيم کرد.کيان.
کمکم کنيد
سعيد از؟
سلام کيان خوبي؟ شرايط من اصلا خوب نيست با توجه به اين که دوستان من که از دانشجويان بودن و دستگير شدند و عده زيادشون هم خارج شدن و چون احتمال برگشت من به ايران موجب بازدست من ميشود از شما درخواست کمک دارم، من را مصطفي صابر هم ميشناسد.اگر ميتوانيد کمکم کنيد، ممنون ميشوم
ج.ک: سعيد جان آدرس فدراسيون سراسري پناهندگان ايراني را برايت فرستادم و تلفن و آدرس ايميل دبيرفدراسيون را نيز برايت فرستادم. در رابطه با وضعيتت و موقعيتي هم که داري و کارهايي که ميشه انجام داد هم با هم مستقيما صحبت خواهيم کرد.کيان.
اس ام اس انتخاباتس
مانيا از شاهرود
براي ما يکي از اس ام اس هايي که اينروزها بين مردم در گردش است را بريمان فرستاده اند: کردان با مدرک دکتراي آکسفوردش رفت! علي دايي هم که رفت! يوزارسيف هم که تموم شد! اگه احمدي نژاد راي نياره، ميخواين به اس ام اس هاي کي بخنديد؟! ستاد انتخاباتي محمود احمدي نژاد
ج.ک: مانيا جان در عين تراژدي بودن جمهوري اسلامي اما روزانه جوانان سرتاپاي اين رژيم را جوک ميکننند، که از آخرين آنها همبن مضحکه انتخاباتيش است.اما اين رژيم را بايد انداخت و سرنگون کرد.و مردم اينرا در همين 1مه اعلام کردند و بساط انتخابات اين رژيم را بر سرشان خراب خواهند کرد.مانيا جان براي نشريه بنويس و اخبار پيرامونت را بريمان بفرست.کيان.
فيلم اعتراض و کمک مالی
هما از ايران
سلام کيان جان اين فايل فيلم اعتراض دانشجويان ياسوج هست که من برات ميفرستمش.در ضمن من و دوستان ديگري مدتي هست که ميخوايم به تي وي کمک مالي کنيم.بايد چکار کنيم؟
ج.ک: هما جان فيلم را دريافت کرديم و آنرا براي پخش از تي وي فرستاديم. در رابطه با کمک مالي هم راه امن را برايت خواهم فرستاد.سعي کنيد ماهانه کمک مالي براي تي وي جمع کنيد و افراد بيشتري را با تي وي آشنا کنيد و اخبار اعتراضات را برايمان بفرستيد.کيان.
ميلاد از ايران
فرهنگ اصطلاحات سياسی :
:(class struggle) مبارزه طبقاتي
از نظر ماركسيستها مبارزه اي است كه به صورتهاي مختلف بين طبقه استثمارگر و طبقه استثمارشونده جريان دارد و بيانگر خصلت آشتي ناپذير منافع اين دو طبقه است.
:(central committee) كميته مركزي
در احزاب يك ارگان دائمي و انتخابي است كه در فاصله دو كنگره ، عالي ترين مقام حزبي مي باشد و فعاليتهاي سياسي و سازماني حزب را اداره مي كند و در مقابل كنگره حزبي مسئول و پاسخگو است . در رأس كميته مركزي ، دبير كل حزب قرار دارد.
:(Bourgeoisie) بورژوازي
به طبقه ي سرمايه دار اطلاق مي شود . سابقاً بورژوا كه از كلمه بورگ به معني شهر گرفته شده ، به شهرنشين مرفه گفته مي شد.بورژوازي بر حسب اينكه سرمايه خود را در كدام رشته به كار اندازد ، به بورژوازي صنعتي ، تجاري ، مالي و روستايي تقسيم مي شود. از نظر قدرت مالي و نفوذ اقتصادي و سياسي ، بورژوازي به بزرگ و متوسط و كوچك تقسيم ميشود. يك تقسيم بندي ديگر بورژوازي مربوط به نقش قشرهاي مختلف اين طبقه در جوامع مستعمره و وابسته است . بورژوازي ملي كه بر توليد داخلي متكي است و از اينرو منافعش با انحصارات بيگانه اغلب در تضاد است ، و بورژوازي كمپرادور يعني قشر عالي و ثروتمند اين قبيل جوامع كه روابط محكمي با انحصارات بيگانه دارد.
: (alternative) بديل ، آلترناتيو
آنچه به عنوان يكي از دو – گاهي چند – چيز انتخاب يا رد شوند ، چنان كه با انتخاب يكي ، ديگري – يا ديگران – ناگزير كنار گذاشته شود . به اين ترتيب ، دو يا چند چيز را كه بايد از بين آنها يكي انتخاب گردد ، آلترناتيوهاي يكديگر مي گويند.
ج ک: ميلاد جان سلام و مرسي بابت زحمتي که کشيدي. چند نکته در تکميل توضيحاتت اينجا خوبست که اشاره کنيم. مبارزه طبقاتي همانطور که تو نوشته ايي مبارزه ايست که به صورت هاي مختلف در جامعه در جريان است. نکته مهم همين "به صورت هاي مختلف" است. يعني طبقه کارگر و سرمايه دار لخت و عور با هم مبارزه نمي کنند معمولا و اين وسط جنبش ها هستند که جبهه هاي مبارزه را تعين مي بخشند. مبارزه به صورت هاي مختلف مثلا سر دستمزد، عليه اعدام، براي آزادي زن، حقوق کودک و غيره در جامعه در جريان است که ما به عنوان حزب کمونيست کارگري بايد اين عرصه ها را به درستي تشخيص بدهيم و وارد مبارزه بشويم و خط و سياست طبقه کارگر را نمايندگي و پيش ببريم. اين مبارزات در ايران به خصوص با يک حکومت هار سرمايه داري در جريان است و هر کدام از اين جبهه ها فقط با پيروزي طبقه کارگر مي تواند به سرانجام برسد. مثلا در اروپا اعدام سال هاست که برافتاده است با اينکه سرمايه داري همچنان جولان مي دهد ولي در ايران با وجود سرمايه داري اعدام و نابرابري زن و مرد و دستمزد پايين همچنان پا برجا خواهد ماند. در مورد کميته مرکزي که حزب ما هم دارد مي تواني به اصول سازماني حزب مراجعه کني و تعريف دقيق تر آن را آنجا پيدا کني. در مورد سرمايه داري هم مي توان گفت ساختاري ست که بر اساس کار مزدي و مالکيت خصوصي بر ابزار توليد بنا شده است. امروز ساختار افتصادي غالب نقاط دنيا است و بر اساس استثمار انسان از انسان مي چرخد.نويد
| < قبلی | بعدی > |
|---|