سوسياليسم و دلارا
دامون رضایی تهران
مطلبی برایمان فرستاده اند که کوشش کرده اند منشاء اعدام را توضیح دهند و بعد به مبارزه برای نجات دلارا اشاره کرده اند. ضمن تشکر از دامون عین مطلب ایشان را می بینید:
"بعد از دوران مادر سالاري (عصر جان انگاري يا انيميسم) و پديد آمدن سيستم قبيله اي،عصر ماكيت خصوصي بر اراضي ،عصر نسبيت هاي خوني(دوران اساطيري) اسطوره ها (رواياتي اقليمي كه آگاهي قومي نسبت آن وجود دارد.مانند معجزات پيامبران و يا خدا)،آئين ها (حركات و رفتارهاي نمايشي كه به منظور ارتباط با اساطير به صورت جمعي اجرا مي شد. مانند نماز جماعت يا حج تمتع) نيز پديد آمدند، يكي از مشخصه هاي اين دوران پديده قرباني بود كه مصداق بارز انسان كشي به حساب مي آيد. در اين عصر، مردان به دليل اينكه حافظ زمين هاي قبيله و توتم ها و همچنين حافظ نسبت هاي قومي بودند، پس جانشان بر زنان و كودكان، برتري داشت. بنابر اين زنان و كودكان (به خصوص كودكان دختر) بودند كه قرباني مي شدند. البته مردان نيز در جنگهاي بين قبيله ها كشته مي شدند. در يك كلام جان انسانها فداي قوميت خواهي و مالكيت خصوصي مي شد و طبعا حس انتقام هم در ميان قبايل بسيار شديد بود. انسان ها را بخاطر تابو(آنچه خلاف عرف ها و توتم بود) اعدام مي كردند. بنابر اين اعدام ريشه در عصر كهن دارد ،اديان نيز چون زاييده ذهن بشر عصر اساطيري هستند، احكام و آئين هاي آن عصر از جمله اعدام را همراه خود به جهان امروز آورده اند.
نظام سرمايه داري و همه مكاتب متصل به آن نيز بر چنين سيستم فكري عقب مانده اي صحه مي گذارد، بهتر است اينطور تحليل شود كه سرمايه داري با مذهب گره خورده است. تقدس مالكيت خصوصي از مصاديق اين امر است. خرافه سازي و اجراي احكام خرافي چه در دول به اصطلاح پيشرفته و چه در دول عقب مانده به منظور تحكيم زور گويي طبقه حاكم بر مردم ، همواره در دستور كار بوده است، به همين منظور مي توان سرمايه داري را مساوي با بربريت دانست. سوسياليسم تنها تفكريست كه با خرافات و احكام خرافي، همچنين با مالكيت خصوصي بر شريان هاي صنعتي و اساسي جامعه ، مبارزه مي كند،پس تنها راه نجات جوامع در برابر بربريت است.
يكي ازاحكام عقب مانده، حكم اعدام است كه سوسياليست ها همواره با آن جنگيده اند و پيروزي هاي چشم گيري هم در كارنامه خود ثبت نمودند. دلارا دارابي، دختري جوان كه از كودكي در انتظار اجراي حكم اعدام و محروم شدن از زندگي بوده است. لحظات بسيار حساس نزديك شدن به اجراي حكم فرا رسيده بود، يا مرگ يا زندگي، اما دلارا تنها نماند و مردم آزادي خواه و جپ به رهبري حزب كمونيست كارگري ايران به پا خواستند و عزم خود را براي نجات دلارا جزم كردند، مردم مبارزفرياد هاي نه به اعدام خود را از "کانال انقلاب" به گوش جهانيان مي رساندند، صد ها و هزاران نفر در برابر اسطوره عقب مانده ايستادند و سر انجام بربريت فعلا یک قدم عقب نشيني نمود و دلارا هنوز زنده است. باید با تمام قوا برای نجات کامل دلارا مبارزه کنیم. دامون رضايي از تهران"
پیمان از تبریز
در خواست نشریات قبلی
با سلام، من عضو جدید سازمان جوانان کمونیست هستم و درخواست نشریات قبلی را از طریق ایمیل دارم. با تشکر. " مرگ بر جمهوری اسلامی ، زنده بد جمهوری سوسیالیستی"
ج.ک: پیمان جان به سازمان جوانان حزب کمونیست کارگری ایران به صف انسانیت و مبارزه برای سرنگون کردن جمهوری اسلامی و ساختن جامعه انسانی خوش آمدی. اما در رابطه با آرشیو تشریات میتوانی آنها را از لینک زیر دانلود کنی و من لینک آنرا برایت ایمیل خواهم کرد. سعی کن در جلسات هفتگی سجک که 5شنبه ها از ساعت 12شب ایران شروع میشود شرکت کنی و در ضمن برای نشریه مطلب بنویس و اخبار اعتراضات پیرامونت را برایمان بفرست. منتظر فعالیتهای بیشترت هستیم. کیان.
نازنین از قزوین
تظاهرات اول مه قزوین
"سلام کیان جان، من نازنین هستم در قزوین شنیده ایم تظاهرات میدان میر عماد ساعت ۱۰ صبح است. من و همسرم ۱۱ اردیبهشت در تظاهرات شرکت میکنیم، زنده باد جمهوری سوسیالیستی و درود بر حزب کمونیست کارگری ایران،مرگ بر جمهوری اسلامی.
ج.ک: سلام نازنین جان سعی کنید با افراد بیشتری در تظاهرات سراسری روز جهانی کارگر شرکت کنید و ازاعتراض این روز عکس و فیلم تهیه کنید و برای ما بفرستید. منتظر ارسال اخبار این روز هستیم. شاد باشی. کیان.
فرهاد صدقی از ترکیه
لینک آرشیو نشریات
"سلام کیان جان،من لینک دانلود نشریات حزب را در سایتمان قرار دادم. میخواستم آرشیو نشریات حزب را هم در سایت خودمان قابل دسترس کنم.لطفا نشریات و لینک آنها را در اختیارم قرار بده.مرسی و بای."
ج.ک: فرهاد جان لینک دانلود آرشیو نشریات را برایت فرستادم که در سایت قرار دهی. فرهاد جان سعی کن برای نشریه بنویسی. موفق باشی.کیان.
حمید از ایران
ما رو راه بندازید!
"سلام کیان جان،خوبی؟ آقا اگه کمکی از دست ما بر میاد بگو تا انجام بدیم. خلاصه بگم ما رو هم راه بندازید. ما هم میخواهیم تو این کار سهم داشته باشیم و شرکت کنیم."
ج.ک: حمید جان برایت ایمیلی فرستادم که مجموعه فعالیتهایی که میتوانید در شهر محل زندگیتان انجام دهید را در آن آورده ام .برای شروع برنامه یک دنیای بهتر را دسته جمعی بخوانید، برای بقیه بفرستید، دیگران را با آن آشنا کنید، شعارهای حزب را همه جا بنویسید، دسته جمعی کانال جدید را نگاه کنید و بحث کنید، برای نشریه خیر و گزارش تهیه کن و مطلب بنویس و در تظاهرات سراسری در روز یازده اردیبهشت که جمعه این هفته هست با بقیه دوستانت شرکت کن. عکس و فیلم بگیر و بفرست. امیدوارم اینها برای راه افتادن کافی باشد. منتطر فعالیتهایت هستم. کیان.
شهناز از اصفهان
در بیمارستان کار میکنم
"سلام، من از اصفهان هستم و میخوام با نظرات شما بیشتر آشنا بشم.من در بیمارستان کار میکنم و با مسائل زیادی سرکارم روبرو میشم و بسیار وضعیت بدی ست.برای من مطلب بفرستید که بیشتر با نظریاتتان آشنا شوم.مرسی."
ج.ک:شهناز جان برایت برنامه یک دنیای بهتر و نشریات این هفته را فرستادم.بخوان و نظر و سوالاتتو برایم بفرست.در مورد مسائلی که سر کار با آن روبرو هستی بنویس و برای ما بفرست. حتما خیلی خواندنی خواهد بود. دعوتت میکنم به این حزب بپیوندی و به تی وی کانال جدید کمک مالی کنی. شاد باشی. کیان.
پویا امینی از آبادان
تظاهرات ژنو خوب بود
"کیان جان سلام.ما مشغول پرینت گرفتن وسیع آثار حزب هستیم و از بس پرینت گرفته ایم فعلا پرینتر خراب شده. در ضمن این هفته احمدی نژاد حسابی ضایع شد و کلی حال کردیم. نظاهرات و اعتراض حزب (در ژنو) هم خیلی خوب بود و اینکه تو تی وی هم پخش شد و خیلی تاثیر داشته این حرکت حزب در افکار عمومی در ایران. فعلا بای."
ج.ک: پویا جان خسته نباشی. پرینترت هم خسته نباشد! سعی کن سریعتر پرینتر را درست کنی. باید در مراسمهای روز جهانی کارگر متریالهای مربوط به این روز را وسیعا بین کارگران و مردم پحش کرد. کنفرانس ژنو هم شکست مفتضحانه ای برای جمهوری اسلامی بود و ما نقش مهمی در آن داشتیم و حرکت اعتراضی ما از سایر مدیای جهانی پخش شد و هرجند که جند ساعت بعد از سایتها و خبرگزاریها سانسور شد. اما این صدای اعتراض جامعه ایران بود که حزب کمونیست کارگری و انسانهای آزادیخواه آنرا نمایندگی کردند. پویا جان بنویس برای نشریه. کیان.
بهمن از تهران
از دستتان عصبانیم
"کیان جان سلام، نمی دانم چه بگویم از دستتان واقعا عصبانی هستیم. شما این همه وقت تی وی را می گذارید در خدمت یک چیزی که نه مشکل مردم است نه کارگران ونه اکثر زحمتکشان. نمی دانم هدف شما چیست ما که سر در نمی آوریم. اگر مسله روز است، که اعدام یکنفر مسله روز مردم نیست. دهها نفر کارگر جان باختند و آنوقت شما نشستید اشک می ریزید برای کسی که هنوز نمرده. مشکل جوانان امروز آنقدر حاد است که شما اصلا به آن نمی پردازید. نمی دانم آیا شما روزنامه های ایران را نمی بینید. اگر می خواهید با جوانان همراه شوید سری به روزنامه های ورزشی بزنید. مسئله مربی تیم ملی و مسئله باشگاهای فوتبال، مسئله بیش از 80% جوانان است. با اعتراض جوانان فدراسیون فوتبال به هم می ریزد دولت مجبور می شود مربی تیم ملی را که خود احمدی نژاد انتخاب کرده بود بردارد. ولی شما هیچ برنامه ای برای جوانان ندارید. شما اگر همان شب که تیم ملی باخت یا محمد مایلی کهن به 20 میلیون نفر از تی وی رژیم توهین کرد برنامه گذاشته بودید الان شما برنده این بازی بودید. ترا به جان هر کسی دوست دارید کمی با دید روشن تری به مسایل نگاه کنید. جای یک روزنامه ورزشی که بتواند مردم را و جوانان را آگاه کند واقعا خالی است.
ما که مردیم!
موفق باشید
جمعی از کارگران کارخانه.....
ج.ک: بهمن جان اگر کمونیسم آلترناتیو سیستم سرمایه داریست و طبقه کارگر طبقه ای هست که میتواند و باید این نقش رو ایفا کنه و این وضعیت را عوض کند، پس همه این مسائل به کارگران و کمونیستها مربوط میشود. هم آنهایی که شما میگویید و هم مساله مبارزه علیه اعدام. اگه ما بدیل این سیستم و جمهوری اسلامی هستیم، همه مسائل جامعه به ما مربوطه.اما دررابطه با جمهوری اسلامی که اعدام میکنه، یکی از مصافهای اصلی ما علیه این رژیم همین مسئله اعدام هست و رهبری این جنبشی که در جامعه وجود دارد و در کنار همه اینها نجات جان انسانها که نتیجه این اقدامات خواهد بود.من تعجب میکنم این جنبش عظیم و جدال بزرگی که بصورت توده ای در جامعه وجود دارد و ما در این جند روز در برنامه های زنده تی وی آنرا دیدیم که چه مبارزه بزرگی بین مردم به رهبری حزب کمونیست کارگری ایران و در مقابل رژیمی که ادم میکشه و سعی میکنه انسانها را در این قتلها با خودش شریک کنه و این بنظرم خیلی مهم است و ندیدن این موضع باعث میشود که ما از یک وجه مهم مبارزه و رهبری آن جدا بیفتیم. در این مصافها هست که رژیم را عقب میزنیم و هژمونی سیاسی حزب را جامعه بیشتر میپذیرد. نکته دیگر دید بسیار محدود است که مسائل مربوط به کارگران و کمونیستها و عرصه های مبارزه را فقط محدود به کارخانه میبیند و بقیه مسائل به کمونیستها و کارگران ربطی ندارد. این دید را ما عوض کرده ایم و باید در همه عرصه ها وارد شویم. این نقشه عمل یک حزب مدعی قدرت است. اما راجع به برنامه هایی که باید باشد و جای آنها خالیست در رابطه با کارگران کرمان ما چند برنامه در انترناسیونال و برنامه کارگران و یک دنیای بهتر در این زمینه داشته ایم هرجند که میدونم منظورشما در برنامه های زنده هست. در رابطه با برنامه های مربوط به جوانان هم میدانم جای آن خالیست و امیدوارم بزودی برنامه هایی در این زمینه در تی وی داشته باشیم. در ضمن نکات شما عزیزان را برای مدیر تی وی خواهم فرستاد. کیان.
نغمه از سوئد
قبض تلفن در ایران
"با سلام. این عکس فاکتور تلفن در ایران است که در آن کمک به غزه هم جزو برداختی هاست که ماهانه مردم باید پرداخت کنند. مرسی و بای."
ج.ک: نعمه جان این ستونی که در این عکس هست تماما بیمورد است و همه آن باید باعث اعتراض شود. ثروتها و امکانات جامعه را کارگران و مردم زحمتکش تولید میکنند و بعد برای بدست آوردن و استفاده کردن از آن باید بروند پول بدهند. به همین سادگی و این عکس هم از این زاویه باید مورد اعتراض قرار گیرد .نکته دیگر پولهای جمع شده از این طریق و یا طرق دیگر بدست مردم فلسطین نمیرسد و برای کمک به سازمانهایی مثل حماس و جمهوری اسلامی است که میدانیم چه جانیانی اند. موفق باشی. کیان.
رها از تهران
برای آنها نشریه بفرست
"سلام، خسته نباشی، امید که این آدرس ایمیلهاها به دردت بخوره، پلیز برای آنها مطلب و نشریات بفرست.مرسی. فعلا بای."
ج.ک: رها جان مرسی و خسته نباشی. حتما این آدرسها بدرد خواهد خورد. بیشتر از این کارها بکن و همه خوانندگان و فعالین سجک را یادآوری میکنم که مرتبا آدرس ایمیل جمع کنند و در اختیار ما قرار دهند تا برایشان نشریات حزب را بفرستیم. موفق باشی. کیان.
ناصر از یونان
فرزاد کمانگر به یونانی
"سلام مصطفی جان خوب و سلامتی؟ متن نامه فرزاد کمانگر به یونانی را برایت ارسال میکنم."
ج.ک: مرسی ناصر جان، من با خوشحالی نگاه کردم ولی هرچه نگاه کردم دیدم یونانی بلد نیستم. از شوخی گذشته، این خیلی کار مهمی است که حمایت کارگران و مردم یونان از مبارزات مردم ایران را جلب کنید. و برای این باید چیزهایی مثل نامه فرزاد کمانگر را ترجمه کرد. اما در عین حال یونان یکی از جاهایی در اروپاست که یک جنبش رادیکال جریان دارد و تظاهرات های ماههای گذشته حکایت از پتانسیل های انقلابی آنجا دارد. اما به نظر نمی رسد جریان تیز و روشنی که این پتانسیل را رهبری کند و به پیروزی برساند وجود داشته باشد. به نظر میرسد جریانات مطرح بیشتر رفرمیست و چپ های غیر کارگری هستند. در نتیجه خیلی ضروری است که ادبیات حزب و منصور حکمت و بویژه برنامه حزب به یونانی ترجمه شود. در ضمن ناصر جان راجع به یونان و شرایط سیاسی اش برای نشریه بنویس. موفق باشی.
هوشیار از ؟
چقدر اینجا گرمه!
"روزی مردی به سفر میرود و به محض ورود به اتاق هتل ، متوجه میشود که هتل به کامپیوتر مجهز است. تصمیم میگیرد به همسرش ایمیل بزند . نامه را مینویسد اما در تایپ آدرس دچار اشتباه میشود. و بدون اینکه متوجه اشتباه شود نامه را میفرستد . در این ضمن در گوشه ای دیگر از این کره خاکی، زنی که تازه از مراسم خاک سپاری همسرش به خانه باز گشته بود، با این فکر که شاید تسلیتی از دوستان یا آشنایان داشته باشه به سراغ کامپیوتر میرود تا ایمیل های خود را چک کند . اما پس از خواندن اولین نامه غش میکند و بر زمین می افتد .
پسر او با هول و هراس به سمت اتاق مادرش میرود و مادرش را بر نقش زمین میبیند. و در همان حال چشمش به صفحه مانیتور می افتد:
گیرنده : همسر عزیزم
موضوع : من رسیدم
میدونم که از گرفتن این نامه حسابی غافلگیر شدی. راستش آنها اینجا کامپیوتر دارند و هر کس به اینجا می آد میتونه برای عزیزانش نامه بفرسته . من همین الان رسیدم و همه چیز را چک کردم . همه چیز برای ورود تو رو به راهه . فردا میبینمت .
امیدوارم سفر تو هم مثل سفر من بی خطر باشه .
وای چه قدر اینجا گرمه!"
نشریه بذر
پوستر اول مه
پوستر اول مه را برای یک لیست و از جمله ما فرستاده اند. پوستر زیبایی است و استفاده زیبایی هم از بند اول سرود انترناسیونال سرود جهانی کارگران کرده اند. اما مصرع دوم باید اینطور باشد "انترناسیونال است نجات انسانها"!

| < قبلی | بعدی > |
|---|