منصور ترکاشوند، ایران
قتل عام کارگران معدن!
"با تاسف معدن باب نيزوكرمان باز هم قرباني گرفت .سال پيش دو نفر و سال قبل از آن نه نفروامسال و در آستانه روز جهاني كارگر دوازده نفر در اين معدن جان باخته اند . جمهوري اسلامي براي همين قتل عام بايد محاكمه شود . چند كارگر بايد به قتل برسند تا اين معدن و محيط كارش ايمن و يا تعطيل شود؟ در دو سال گذشته چه كسي پاسخگوي مرگ كارگران بود؟ امسال چه كسي ؟
نه چاره اينست كه يك بار ديگر تلويزيون انقلاب وارد ميدان شود، يك برنامه تلويزيوني براي بررسي اين جنايات ضروريست.
در آستانه روزجهاني كارگر اين يك كيفر خواست عليه جانيان حاكم در ايران است.
منصور تركاشوند 31/1/88 "
ج.ک: منصور عزیز نامه شما قبلا برای رفقای تلویزیون رفته است. چاپ نامه شما اینجا فرصتی است تا ما هم همراه همه خانواده ها و همکاران این کارگران و همه مردم شریف اعلام داغداری در فقدان آنها و انزجار از شرایطی کنیم که جان انسانها را چنین آسان قربانی سود و آز میکند. ظاهرا این معدن به دلیل فقدان ایمنی یک جهنم و قتلگاه واقعی است و تا بحال قربانیان زیادی گرفته و چند بار هم بخاطر همین موضوع تعطیل شده است. اما سرمایه و دولت سرمایه دار اگر ترس از اعتراض کارگر و فشار افکار عمومی نباشد به جنایت های بدتر از این هم دست زده و دست میزند. باید اعتراض کرد، باید متحد شد و یاد قربانیان سود را گرامی داشت و باید علیه حکومت اسلامی دزدهای سرمایه دار به میدان آمد. اول ماه مه روزجهانی کارگر باید به خیابان آمد و رژیم اسلامی را بقول شما به محاکمه کشید.
ایسا از تهران
کنترل وبلاگ نویس ها
"با سلام، در یکی از جدیدترین اقدامات جمهوری اسلامی که اقدام به فیلتر کردن صفحات داخلی سیستمهای وبلاگ دهی که تحت نظارت این رژیم نیستند کرده تا بتواند تمام وبلاگ نویسان ایرانی را زیر نظر گیرد و آنهارا مجبور به استفاده از سیستمهأی مانند بلاگفا و ... بکند. پلیز اطلاع رسانی کنید."
ج.ک: ایسا جان مرسی از اخباری که ارسال کرده ای.در رابطه با رعایت مسائل امنیتی یکی از این نکات استفاده از سرویس دهندگان در سطح اینترنت است و تا جایی که به وبلاگ نویسی برمیگردد بهتر است که از از سرویسهایی مانند بلاگر و وردپرس استفاده کرد.در اینجا از کسانی که تحصص در این زمینه دارند میخواهم که نکات مهمی که کاربران اینترنت در ایران باید مد نظرشان باشد و رعایت کنند را بنویسند و برای ما بفرستند تا در نشریه منتشر کنیم. کیان.
نوشین آزادی از اصفهان
برای مامان و بابا ممنوع!
"سلام کیان جان، من با دوستام رفتیم استادیوم فوتبال. ما خودمونو شبیه پسرا کردیم و با دوستای پسرمون رفتیم داخل استادیوم و فوتبال دیدیم،خیلی باحال بود. در ضمن سری دوم برنامه شوک داره پخش میشه من نمی ذارم مامان وبابام ببینن، چون ذهنشونو مسموم میکنه. فعلا بای."
ج.ک: نوشین جان علاوه بر اعتراضات و تجمعاتی که زنان در این زمینه دارند و نا شاهد این تجمعات در استادیومها مخصوصا در تهران بوده ایم که باید این اقدام را وسیعتر و گشترده تر کرد اما جنبه دیگر همین کاریست که شماها انجام داده اید. یعنی جضور مخفیانه دختران در استادیومها.بهت پیشنهاد میکنم که بنویسی از این تجربه ات و همچنین از سری جدید برنامه شوک. اما نکته اساسی تر اینست که باید از طریق اعتراضات گسترده این رژیم را عقب راند و این حق را به آنها تحمیل کرد. منتظر مطالبت هستم. کیان.
فرهاد صدقی از ترکیه
وقفه در جلسات هفتگی
"سلام کیان جان،میخواستم در رابطه با جلسه هفتگی سجک صحبت کنم.برای کسانی که در ایران هستند و سرعت پایینه و مشکل و وقفه میفته تو جلسه. من یه مسنجر خوب میشناسم که باهاش کار هم کردم و برای افراد داحل ایران هم خوبه. من لینکش رو میفرستم یه بررسی انجام بده که اگه خوب بود جلسات را اونجا برگزار کنیم که مشکلات کمتری باشه در جلسات. مرسی و بای."
ج.ک: فرهاد جان لینک مسنجر مورد نظرات را برایم بفرست تا ببینیم قابل استفاده برای جلسات سجک هست یا نه. مرسی. کیان.
سهند بهرام از کردستان
انتقاد در کانال جدید
"کیان جان سلام. من یه یه انتقاد داشتم نسبت به برنامه های تی وی و اونم اینه که چرا بعضی از صجبتها را قطع میکنند و یا پخش نمیشه. باید بنظرم همه بتونن صحبت کنن. مرسی."
ج.ک: سهند جان در ابتدا باید بگم که تی وی کانال جدید تریبونی ست که در احتیار گارگران، زنان، جوانان و دانشجویان وهمه انسانهای زحمتکش و آزادیحواه است و در عین حال مخالفین ما حق اینرا دارند که بتوانند بیایند و در تایمی که در نظر گرفته شده برای هر تماس نظرشان را بگویند. اما این بحث برای ایادی رژیم کاملا متفاوت است. هرچند در بعضی مواقع مجریان برنامه در صورت عدم حتاکی رژیمی ها اجازه میدهند که آنها بیایند صحبت کنند تا بیشتر افشاء بشوند. اما مکالماتی که اجازه پخش پیدا نمی کند و یا قطع میشود اکثرا فحاشی های رژیمی ها یا مزه پرانی و مسخره بازی های آنهاست. میخواهند وقت بگیرند و در برنامه اخلال کنند. ما به هیج عنوان به رژیمی ها اجازه جنین کاری نمی دهیم و بنظرم این سیاست اتخاذ شده درستی است که در تی وی پیش برده میشود. کیان.
یادگار از اراک
تحصن علیه جداسازی
"با سلام. یه خبر میخواستم بدم. در این هفته دانشگاه تربیت معلم بهتر اراک تحصن بود و هفته آینده دانشجوها قراره شنبه و یکشنبه کلاسها رو تعطیل کنند. علتش هم این بود که میخوان جای خوابگاه دخترها وپسرها را تغییربدن و مسئولین دانشگاه گفته اند بودن خوابگاه دختران و پسران در یک مجتمع امکان نداره."
ج.ک: یادگار جان ما در سال جدید و بازگشایی مجدد دانشگاه ها شاهد اعتراضات دانشجویان در عرصه های زیادی بوده ایم. در همین هفته گذشته شاهد اعتراضات در دانشگاه های بابل، یاسوج، تبریز و تربیت معلم تهران بوده ایم و این نشان دهنده فضای اعتراضی شدیدی علیه رژیم است. یادگار جان سعی کن احبار تکمیلی را برایمان بفرستی و دقیقا بنویسی که چه اتفاقی افتاده و خواستهای دانشجویان چیست و از ادامه این اعتراضات ما را مطلع کنی. در اینجا جا دارد از همه جوانان و دانشجویان بخواهم برای بیرون آمدن از این شرایط و مبارزه علیه حکومت به سازمان جوانان کمونیست بپیوندند. کیان.
رها از اهواز
ما در اعتراض بودیم
"سلام کیان جان، خوبی؟ ما تو اعتراض کارگران و دانشجویان اهواز در مراسم تبلیغاتی موسوی شرکت کردیم. همه شعار میدادند توپ، تانک بسیجی دیگر اثر ندارد و اعتراض میکردند. من اخبار کامل وفیلماشو برات میفرستم. فعلا بای."
ج.ک: رها جان باید اینگونه اقدامات را وسیعتر در دستور کار گذاشت و شاهد حضور و دخالت گری بیشتری از جانب دانشجویان در صحنه های اعتراضی خارج از دانشگاه باشیم. و باید سریعا فیلم و عکس گرفت و فرستاد تا میلیونها نفر از کانال جدید ببنند. باید در آستانه اول ماه مه داشجویان فعالانه برای برپایی مراسمهای روز جهانی کارگر شرکت کنند و در کنار بخشهای دیگر جامعه در این روز وسیعا به رژیم اعتراض کنند.منتظر مطالب بعدیت هستم. کیان.
نادر از کردستان
فیلتر شکن و برنامه
"با سلام.امبدوارم خوب باشی. من فیلتر شکن میخواستم و اینکه برنامه یک دنیای بهتر را برایم بفرست که در اختیار دوستان قرار دهم. مرسی."
ج.ک: نادر جان فیلترشکن و برنامه حزب را برایت ارسال کردم. برنامه یک دنیای بهتر را بخوان، نظر وسوالاتت رو برای ما میل کن تا در نشریه به آنها بپردازیم. کیان.
احمد از اصفهان
در باره "ما هستیم"
سلام کیان جان.میخواستم در مورد "ما هستیم" که در کانال یک مطرح میشه کمی صحبت کنید. مرسی و بای.
ج.ک: احمد جان همانطور که خودت هم گفته ای ما هستیم پروژه ایست که یک بخش از راست جامعه و مشخصا از طریق کانال یک تبلیغ و پیش برده میشود. اما "ما هستیم" از لحاظ سیاسی و همجهتی با منافع مردم یک پروژه پرت و بیربط به مبارزات سرنگونی طلبانه مردم در ایران است. جنبش سرنگونی در ایران علیه جمهوری اسلامی است و برای آزادی و برابری، برای نابودی تبعیض و فقر و نابرابری مبارز میکند. میخواهد جامعه ای انسانی و سکولار برپا کند و همه این ها را نهایتا با یک انقلاب سوسیالیستی به رهبری حزب کمونیست کارگری ایران که پرچمدار این جنبش است میتواند بدست بیاید.اما "ما هستیم" متعلق به یک بخشی از جامعه است که میخواهد همین مناسبات پوسیده و ضد انسانی- از استثمار گرفته تا مذهب- را حفظ کند و به خورد این مردم دهد و همین وضعیت فعلی جمهوری اسلامی را به شکل دیگری بر زندگی مردم سازمان دهد. برای همین است که مدام شحصیتهای ما هستیم قسم خورده مذهب هستند و مدام از بخشهای مختلف این رژیم علیه بخش دیگرش دفاع میکنند و یا با اسم روز جهانی کارگر روز قبلش را بعنوان روز خلیج فارس اعلام میکند و به مردم فراخوان اعتراض میدهد. الیته باید اینرا هم بگویم که این روی آوری راست جامعه به فراخوان اعتراضات خیابانی از سر فشار چپ برآنهاست. بعضی از آنها از یک طرف دلسرد از تغییر از بالا و امید بستن به امریکا شده اند و از طرف دیگر تب اعتراضات رادیکال و چپ و مطالبات سوسیالیستی آنفدر در جامعه ایران بالاست که آنها را وادار به اتخاذ جنین سیاستی کرده است که با وجود جریانی مثل ما چندان به جایی نخواهند رسید. حضور مردم در خیابانها و رادیکال شدن مبارزات یعنی امکان بسط بیشتر شعارها و مطالبات رادیکال و قدرتمند تر شدن چپ جامعه و رهبری سیاسی آن یعنی حزب ما. مردم یک بار طعم تلخ شعارهای گنگ و مبهم که هیچی نمی گوید را چشیده اند و ما هم هستیم که یاد آنها که احیانا یادشان رفته بیاوریم. "ما هستیم" چیزی نمی گوید و برای کسی نون و آب نمی شود و مردم فورا سراغ شعارها و خواسته های واقعی شان میروند و این هم روشن و شفاف در برنامه یک دنیای بهتر و سیاست های حزب در اختیار و در دسترس شان هست. امیدوارم این توضیحات کافی باشد.کیان.
مانی از شیراز
در باره "انتخابات"
سلام کیان جان، ما اینجا با دوستان در مورد انتخابات صحبت میکنیم. اگه میشه در مورد این مسئله در تی وی و نشریه صحبت کنید. مرسی و بای.
ج.ک: مانی جان حتما در تی وی و نشریه در مورد مضحکه انتخاباتی رژیم صحبت خواهیم کرد و همین جا از دوستان دیگر میخواهم که در این مورد نظراتشان را بنویسند. اما نظر کلی ما روشن است. ما انتخابات رژیم را بر سرش خراب خواهیم کرد. همانطور که مثلا می بینی مردم هم هرجا دستشان برسد، مثلا در دیدار کاندیدها در دانشگاه ها، کل این مضحکه انتخابات را سر رژیم خراب میکنند. خود روز انتخابات هم باید یک روز اعتراض عمومی علیه جمهوری اسلامی باشد. ولی مانی جان فعلا تا خود انتخابات فاصله زیادی هست و خود رژیم هم در همان مضحکه همیشگی اش در مانده است. قبل از انتخابات موضوعات مهمتری هست. در اینجا نظرت را به اول ماه مه- روز جهانی کارگر- برابر با11اردیبهشت و تظاهرات سراسری که در این روز علیه جمهوری اسلامی باید برپا شود جلب میکنم و جوانان باید در این روز نقش پررنگ و فعالانه ای داشته باشد.مانی جان در مورد این روز با دوستان دیگر سازماندهی کنید و علیه این شرایطی که این رژیم برای زندگی مردم برپا کرده اعتراض کنید.در این مورد مستقیما با هم صحبت بیشتری خواهیم کرد. کیان.
پتی از انگلیس
تشکر از بابک کسرایی
در نامه ای به زبان انگلیسی: "های مصطفی، من شنیدم و دیدم که مقاله من توسط بابک کسرایی ترجمه شده است. (اشاره به دو شماره قبل جوانان کمونیست) میخواستم از او تشکر کنم ولی ئی میل او را ندارم. آیا میتوانی لطف کنی و تشکر مرا برای او فوروارد کنی!!"
کامران مزین، ایران
تظاهرات حزب در ژنو
"سلام مصطفي جان اول اينكه مطلب من در هفته قبل تا نصفه كاره چاپ شد و همه طرفداران زياد من را ناراحت كرد. به طوري كه خواب و آرام ندارند كه ادامه "عالم توهم" من چه بوده و نكند بلايي سرمن آمده. در حالي كه در ادامه از اين حرفها نبود!!!
اما از اينها گذشته بايد بگويم از پوشش خبر رساني تلویزیون کانال جدید درباره دلارا دارابي ممنونم. اعتراضات دارد شكل بيشتري ميگيرد و بسياري به اين صف پیوسته اند. اميدوارم در روزهاي ديگر بشود در رشت تحصني و اعتراضي را برای نجات دلارا سازمان داد.
در مورد سفر احمدي نژاد بايد بگويم كه مراسم را دنبال كردم. ميخواستم بدانم حضور حزب در انجا به چه صورت بوده است. البته فيلم تظاهرات در بيرون در صدای آمریکا پخش شد و پرچم حزب در صف اول تظاهرات آمد كه نشان ميداد ما صف اول معترضين هستيم. در مورد اين اجلاس هم بايد بگيوم كه با امثال چنين سخنرانيهايي ديگر مبارزه با اپارتايد و نژاد پرستي معنا ندارد. نژاد پرست تو خود اجلاس رفت و امد ميكند و سخنراني ميكند.اميدوارم سازمانهاي غير دولتي و ازاديخواه از جريانات دولتي خارج شوند و به نژاد پرستي در ايران و اسراييل و همه جاي جهان كه بوي راسيسم است اعتراض كنند. و گرنه از سازمان ملل كاري ساخته نيست. بايد از كساني كه سعي كردند ضد احمدي نژاد مانع ايجاد كنند حمايت كرد. جا دارد از مينا احدي و بقيه هم براي تلاشهاي شبانه روزيش در افشاي این حكومت اپارتايد جنسي تشكر كنم."
ج.ک: مرسی کامران جان که اینقدر سریع جنبیدی در مورد تظاهرات دیروز در ژنو. اولا از شما و همه هواداران شما و همینطور خوانندگان نشریه عذر میخواهیم که مطلب شما را نصفه نیمه چاپ کردیم. یعنی بقیه آن در صفحات داخلی موقعه صفحه بندی از قلم افتاد و دیر متوجه شدیم و گرچه نسخه ای که در سایت ها هست را درست کردیم اما بعلاوه این شماره کل مطلب "عالم توهم" را چاپ میکنیم. امیدواریم چاپ کامل آن به همه شایعات و اختلافات در بین هوادران شما پایان بدهد. اما از شوخی گذشته، در تظاهرات دیروز تا آنجا که من میدانم در بیرون سالن عمدتا حزب ما بود. در داخل سالن هم اعتراضاتی بود که الان درست نمی دانم چه کسانی بودند. از دوستان دیگرهم شنیدم که فیلم تظاهرات حزب از وی او ای پخش شده است. خبرگزاری های دیگر هم پخش کردند، از جمله یورونیوز که در روزنه هست. بعلاوه فیلم ها و عکس هایی خودمان. جالب این بود که در رادیو بی بی سی یک کلمه در مورد این تظاهرات گفته نشد. این بی بی سی فارسی لااقل رادیو آن بی همتا است. ولی او هم بزودی مجبور خواهد شد که از حزب ما سخن بگوید. در مورد خود کنفرانس مربوطه هم راستش نمی دانم چقدر مربوط به تبعیض نژادی باشد تا بازی سیاسی بین دول بورژوایی. آنچه که روشن است این است که چه احمدی نژاد و جمهوری اسلامی و چه دول اسرائیل و آمریکا هریک دستشان تا آرنچ در خون مردم است. در مورد دلارا هم امیدواریم که دخالت وسیع مردم او را از چوبه دار برهاند. حزب ما با تمام توانش در این زمینه خواهد کوشید.
نغمه از سوئد
امتیاز برای بسیجی
عکس سندی را فرستاده اند که میگوید:
"برادر گرامی جناب آقای دکتر بطحایی
رئیس محترم دانشگاه صنعتی خواجه نصرالدین طوسی
سلام علیکم
احتراما، پیرو گفتگوی قبی در خصوص دانشجویان بسیجی آن دانشگاه که به علت حضور در برنامه های حمایت از مردم غزه در امتحانات با مشکل مواجه شده اند و در بعضی دروس نمره لازم را کسب نکرده اند موجب تشکر است مساعدت و اقدام لازم در برگزاری امتحان در وقت مناسب و حذف پیش نیازی دروس مربوطه به عمل آید.
با آرزوی توفیق الهی
سید محمد حسینی"

نهال از ایران
نامه های نشریه چرا نیست؟
"سلام نوید جان خوبی؟ چرا دیگه تو نشریه جوانان کمونیست نامه هایی که به کیان می نوشتن رو نمی زنید؟ الان دو سری هست که از نامه ها خبری نیست. می خواهم علتش رو بدونم."
ج.ک. نهال جان این دو هفته به علت سرشلوغی و کارهای زیادی که داشتیم متاسفانه نرسیدیم قسمت نامه های شما را آماده کنیم. قول می دهیم از این به بعد هر هفته این قسمت را آماده کنیم. این هفته تعدادی از نامه های هفته های پیش هم آمده است. اما متاسفانه برخی منعکس نشد و عذر میخواهیم. میکوشیم هفته های بعد جبران کنیم. راستی چند وقتی هست که تو هم کم پیدا شده ای. بیشتر با هم در ارتباط باشیم. نوید.
فرزین، ایران
نشریه روی روزنه نبود
"با سلام گرم. ضمن خسته نباشیداز ارسال نشریه ما خیل زیادی از اعضای حزب در ایران نشریه را به محض در امدن از روزنه برمی داشتیم. نه تنها من بلکه سایر ئوستان به محض ندیدن نشریه در روزنه در روزهای سه شنبه، چهارشنبه و پنجشنبه به این فکر افتادیم که چرا نشریه در نیامده است. ... نوید جان من به رفقای دیگر هم خبر دادم که چرا نشریه در نیامده است... فقط جهت اطلاع می گویم نشریه را هر هفته به تعداد بیش از ۲۰ عدد تکثیر می کنم و به دوستانم می دهم."
ج.ک. فرزین جان من معمولا بعد از ارسال نشریه برای روزنه چک می کنم که حتما روی سایت رفته باشد و معمولا هم بلافاصله می رود. ممکن ایت ایراد از اینترنت باشد که صفحات سایت ها را به خصوص سایت هایی که فیلتر می شوند هر روز آپ دیت نمی شوند. ولی سایت جوانان کمونیست که آدرسش در سربرگ همین نشریه هست مرتبا به روز می شود و مر تب می توانید به موقع نشریه و مقالات و اطلاعیه و اخبار را دریافت کنید. ضمن اینکه گروه اینترنتی جوانان کمونیست هم هست که اگر عضو شوید نشریات و اطلاعیه ها برایتان ای میل می شود. از فرصت استفاده کرده و بقیه خوانندگان را هم تشویق میکنم تا نشریه را بدست دوستانشان که به اینترنت دسترسی ندارند برسانند و یا تکثیر و پخش کنند. تکثیر نشریه و رساندن آن به دوستان کار بسیار خوبی ست که هر کسی که امکانش را دارد لازم است انجام دهد. تاثیر زیادی دارد در آشنا کردن و جذب دوستان آشنایان به حزب و سازمان جوانان کمونیست. خسته نباشی فرزین جان. نوید
جهاندار از هلند
انتخابات حماسه ای دیگر!
در کامنتی که برای وبلاگ نشریه جوانان کمونیست http://nashriesjk.wordpress.com گذاشته است پیامی گذاشته که اشاره به ان خالی از لطف نیست. در انتها هم قسمتی از سخنرانی منتظری را که به معرفی شوروی می پردازد لینک داده است و همانطور که در زیر می بینید همه را به شرکت در انتخابات دعوت کرده است!! جواب شما به چنین کامنتی چیست؟؟ نوید
"مطمئنا در انتخابات پیش رو بار دیگر این ملت حماسه ای دیگر خواهد آفرید و انشاالله فارغ از اینکه چه کسی از صندوقهای رای بیرون بیاید خروجی آن هموار کننده راه این مردم صبور در تحقق آرزوهای تاریخی خویش که همانا عزت و سربلندی میهن عزیزمان ایران است باشد.
آزادى ايجاد تشکلهاى مستقل معلمان, مسکن٬ رفاه اجتماعى, برابرى زن و مرد در تمام سطوح, استخدام رسمى معلمين حق التدريسى, يک نظام آموزشى آزاد و مدرن, معلم- دانش آموز- اتحاد عليه تبعيض معلمان کشور اتحاد اتحاد معلم ميرزمد٬ سازش نميپذيرد! من اميدوارم تمام ملت ايران دست به دست هم دهيم و با استفاده از موقعيت دولت اصلاحات دهم ، كشور را به مسير خود هدايت نماييم . به اميد برقراري دموكراسي واقعي در ايران عزيز !مي خواهم معلم بمانم و خود را در خدمت ارتقاي انديشگي دانشجويان عزيز ميهن مان قرار دهم.میخواهم معلم بمانم حتی اگر از گرسنگی بمیرم... "
کامران، از؟
چرا اعدام دلارا
در پست "تنها ۳ روز برای نجات دل آرا دارابی فرصت باقی است "در وبسایت جوانان کمونیست کامنتی نوشته اند که چرا می خواهند دلارا را اعدام کنند.
ج.ک کامران جان دلارا به جرم قتل می خواهند بکشند. در مورد دلاارا خبر و گزارش زیاد هست می تونی به روزنه و سایت علیه اعدام مراجعه کمی و اطلاعات بگیری. نوید.
امضاء محفوظ، ایران
محافظین موسوی را دیده اید؟
عکسی را فرستاده اند که نیازی به توضیح ندارد:

جمال صابری، ژاپن
وبلاگ به زبان ژاپنی
جمال صابری عزیز آدرس وبلاگش را که به زبان ژاپنی است فرستاده و نوشته: "ده ما پیش تعداد مراجعین به وبلاگم 8 هزار بود، الان تعداد مراجعه کنندگان بالای 30 هزار است..." و آدرس وبلاگ را هم داده است:
http://blog.mypop.jp/jts/mypage
| < قبلی | بعدی > |
|---|