جوانان کمونیست

نامه هاي شما 396

فرستادن به ایمیل چاپ
Share

فرهاد صدقی از ترکیه

سال نو و اوضاع دنیا

"دوستان عزیز و گرامی‌، امیدوارم در شرایطی که آوضاع دنیا روز به روز بدتر می‌شه، سال جدید برای شما بهتر از سال‌های پیش باشه و از زندگیتون حقیقتا لذت ببرید. و به تمامی خواسته‌هاتون برسید. در کنار عزیزان."

ج.ک: فرهاد جان ما هم امیدواریم که سال جدید برایت پر از شادی و موفقیت و پیروزی باشه و همونطور که گفته ای اوضاع زندگی انسانها در این دوران وخیم است اما در مقابل این واقعیت که مسبب آن سرمایه داری ست اعتراضات جنبش انسانی  و برابری طلب است که خود را چپ و وامدار مارکس میداند و هرچه بیشتر ضرورت تغییر این شرایط را حس میکند. نمونه های اخیر این حرکتها اعتراضات بسیار وسیع در کشورهایی نظیر فرانسه، آلمان و انگلستان است که با عکسهای مارکس مردم به خیابانها آمده اند و خواهان تغییر این شرایط شده اند و راستش تا جایی که به این شرایط و ما به عنوان حزب برمیگرده تغییر این شرایط بسیار مهم است که با سرنگون کردن جمهوری اسلامی و پیروزی کمونیزم کارگری در ایران همراه باشد که کلا شرایط را در سطح جهانی بنفع انسانیت تغییر خواهد داد. با این افق و چشم اندازاست که فعالیت هرچه بیشتر را برای تک تک کسانی که دغدغه شان انسانیت است  در این حزب آرزومندم. شاد باشی.کیان.

بهروز از ایران

مرسی از مطالب مختلف

"با سلام، سپاس از اینکه مطلب مختلف را برایم ایمیل می‌کنید. با تشکر"

ج.ک: بهروز جان لطفا بنویس برای نشریه و دخالت و حضور فعالانه داشته باش و اخبار محیط اطرافت را برای ما بفرست که در تی وی منعکس کنیم.کیان.

کیوان رحمتی از ترکیه

تبریک سال نو

"سال ۸۸ را از صمیم قلب به شما تبریک میگوئیم و برایتان در سال جدید ارزوی پیروزی دارم."

ج.ک: کیوان جال سال خوبی برایت آرزو میکنم و امیدوارم در شرایط بهتری بتوانی به زندگی و فعالیتت ادامه دهی.کیان.

سعید از تهران

سال نو مبارک

"سال نو مبارک.، آرزوي سالي بزرگ براي شما وهمه دوستان دارم سلام من را به همه دوستان برسان."

ج.ک:سعید جان مرسی از ابراز محبتت و نامه شما با درج در نشریه به دست همه دوستان و خوانندگان نشریه میرسد.منتظر مطالب بعدیت هستیم.کیان.

مینا عزیزی از ایران

آرزوی پیروزی

"با سلام و تبریک سال جدید و پراز موفقیت. امیدوارم پیروزی های زیادی داشته باشیم. مرسی‌ و بای."

ج.ک: مینا جان من هم آرزو میکنم که با فعالیت بیشتر و سرسختانه تر با حزب بتوانیم پیروزی های بزرگی بدست آوریم و جمهوری اسلامی را سرنگون کنیم. سعی کن برای نشریه بنویسی. موفق باشی. کیان.

ندا  از ایران

استفاده بهتر از جلسه

"سلام، خوبی؟من جلسه هفتگی سجک را شرکت کردم و یه نکته ای به ذهنم رسید که خواستم بگم.چراتو این جلسات آموزش نمیدید ادبیات پایه ای مارکسیستی رو و بهتر از تایم جلسه استفاده نمیکنید؟ مرسی اگه جواب بدید."

ج.ک: ندا جان حتما میشه از زمان جلسات بهتر استفاده کرد و راستش بخش اعظمش به دخالت شرکت کنندگان در جلسه برمیگرده که همه جانبه در بحثها شرکت کنند.اما در رابطه با جلسات آموزشی و تئوریک یکی از برنامه های سجک ایجاد چنین جلساتی هست که البته کاملا از جلسات جمعه های فعلی مجزاست. این جلسات فعلی جلساتی سیاسی هستند که بیشتر از این جنبه برگزار میشوند.امیدوارم دخالتگرانه تر در جلسات شرکت کنی.کیان.

مانی از شیراز

آیا میتونیم پیروز شیم؟

"سلام.میخواستم بگم من برنامه های کانال جدید رو 1ماهی هست که میبینم و میخواستم بگم این کارا واقعا میتونه نتیجه بده و ما پیروز بشیم؟و در ادامه میخواستم بگم اگه کاری هست که من بتونم اینجا انجام بدم خوشحال میشم بهم بگید.مرسی."

ج.ک: مانی جان خوشحالم که تی وی را دنبال میکنی.اما اینکه ما میتونیم پیروز بشیم یا نه .این آرمانها و خواسته ها که ما و بخش عظیمی از جامعه ایران دارن برای سیدن به آن مبارزه میکنند یک ضرورت است و میشه به اون دست یافت و راستش اگه جوانانی مثل یو بیان و فعالانه با این حزب کار کنند بهتر وراحتتر میشه اینکار و انجام داد.اما کارهایی که میتوانی انجام دهی در شیراز را مستقیما با هم صحبت خواهیم کرد.شاد باشی.کیان.

دریا قوام از تهران

احساس بهتری دارم

"سلام و آرزوی سالی خوب. من مدتی کم پیدا بودم بخاطر مشکلاتی که داشتم و تونستم در نهایت جدا بشم از همسرم و و کار ما به طلاق کشید.الان خیلی خوشحالم و احساس خوبی دارم. اما باید برای خودم و بچه هام برنامه ریزی کنم مخصوصا از نظر مالی. لطفا به همه دوستان اطلاع بده. مرسی."

ج.ک:دریا جان امیدوارم که حالا در شرایط بهتری باشی و بتوانی برای زندگی جدید برنامه بریزی و آنرا پیش ببری.سعی کن بیشتر در رابطه باشی و تی وی را ببینی و در جلسات شرکت کنی.مراقب خودت و بچه هایت  باش.کیان.

کیارش سودابه - کرمانشاه

مقاله در مورد ازدواج

ایرج عزیز مقاله شما در مورد ازدواج رسید. امیدواریم بتوانیم هفته دیگر استفاده کنیم. برخی ملاحظات بود که مایل بودیم ما هم در این مورد نظر بدهیم و این هفته فرصت نشد.

زهره آزادی، هلند

"خسته نباشی. مصطفی جان من سر نامه ای که از من در جوانان کمونیست چاپ شد یک نکته دارم، اونم اینکه بابا من یک زن هستم نه مرد (شکلک خنده) فکر میکنم یک اشتباهی شده و عکس این آقا باید کنار مطلب مربوط به خودش قرار میگرفته ولی آمده زیر اسم من. مرسی زهره."

ج.ک: زهره جان درست میگویی در صفحه بندی مشکلی پیش آمده بود. از این بابت از شما و همه خوانندگان عذر میخواهیم و بدینویسله تصحیح کنیم.

Bookmark and Share شما اینجا هستید: