جوانان کمونیست

نامه هاي شما 395

فرستادن به ایمیل چاپ
Share

یاشار سهندی، ایران

تبریک سال نو

با درود بیکران به همه رفقا

صاحبان این نگاهها حسرت کشیده اما امیدوار، دسته گلی را مانند که زیر پای نظام ستمکار سرمایه داری له میشوند. با امید به اینکه سال 88 سالی باشد که حسرت از نگاه ایشان برگیریم و امید را صد چندان به ایشان هدیه کنیم. به امید دیدار در پای برج آزادی در میدان آزادی سال نو را به همه شما تبریک میگویم.

یاشار سهندی

کامران مزین، ایرن

سال حمله به مصرف

مطلب زیر را از وبلاگ دست چپی برایمان فرستاده اند:

"جناب ایت الله خامنه ای که  در طول سال  سریال یوزار سیف را زیاد تماشا میکردند از شدت جو گیری پیامبرگونه  فتوای سال جدیدکه اتفاقا سال گاو هم است را  بر همان اساس و بر اساس مدیریت  رییس جمهورش تعیین کردندو ان را  سال "اصلاح الگوی مصرف"  گذاشتند..تعبیر خواب ایشان از انجا به وجود امد که ایشان و رییسس جمهورش یکبار از خواب بیدار شدندوبی انکه خواب گاو را ببینند گفتند چون سال گاو است و  دارد سریال یوسف  یکجورهایی تکرار میشود  بهترین راه  برای ماندن این است  که در برابر خوراک   و مصرف زیاده مردم بایستیم.با این حال سوال اینجاست  شما که سالی را سال شکوفایی گذاشته بودید چطور شد یکدفعه به جای برداشت محصول از نواوریها و شکوفاییهایتان  امدید  گفتید  باید مصرف مردم را بگیریم.جل الخالق  نه از ان دست و دلبازیهایتان و مصرف بی رویه تان  و نه از این  خساستتان !با این حال   حال پیامبر عظیم الشان  قبیله ایران  نفرمود که   مصرف سپاه و  بسیج و حوزه علمیه هم  در همین راستا کم میشود .صد البته چنین چیزی که یوسف بزرگوار ما را تا ظهور امام زمان نگه نمیدارد .باید از حقوق مردم و کارگران و معلمان  کم کنند.بنزینها را سهمیه بندیتر بنمایند.تازه گازوییل  هم بگیرند و یارانه و  و تمام  خدمات اجتماعی و بازرگانی  و رفاهی  را از مصرف مردم  خارج کنند تا  سالی موفقیت امیز را داشته باشند.نام واقعی  اصلاح  مصرف همان حمله به مصرف مردم است.همان چیزی که  دوسال پیش با اغاز سهمیه بندی  بنزین اغاز شد و امروز با فتوای پیامبر ما قانون اساسی هم شد(چون قانون هم بر اساس فتوا و نامگذاریهای خامنه ای حرکت میکند) امسال مطمئنا  در تراکتها و بنرها و تبلیغات رادیو و تلویزیون به همین بهانه چه چیزها نخواهند گفت.از اینکه هزینه خدماتی که میدهند چند برابر خدماتی است که ارائه مینمایند و همین کافی است که  همه چیز از   ما گرفته شود .جمهوری اسلامی امده است که  مصرف ما را بشمارد.چقدر میخوریم وچه میزان میپوشم و چقدر راه میرویم.این همان چیزی است که جامعه ایران از ان متنفر است.مردم از دخالت به امور شخصی خودشان و  لقمه شمردن غذایشان متنفرند.در جامعه ایران  اسراف نیست که حکومت میکند این  جمهوری اسلامی است که دارد  پول بیت المال را به هدر میدهد.مردم در جامعه نیازی ندارند که اسراف دهنده اصلی  برایشان خط مرز تعیین نمایند که چقدر بخورند و چقدر  راه بروند .شما اگر  میخواهید   مصرف را کم کنید بهترین راه این است که خودتان را منحل کنید.سپاهتان را منحل کنید.حوزه علمیه و بسیج و   بمب اتم و سهم  امام  و سهم  مقاماتتان  و تروریستها در لبنان و فلسطین  و سوریه را کم کنید.ان وقت خواهید دید که چقدر مشکلات ما حل خواهد شد.بله این کارگرانی که ماهی سیصد هزار تومان میگیرند نیستند که  در جامعه  اسراف ایجاد میکنند.چون پولی نمیماند که اسراف شود  این شمایید که باید بروید .هرکدام از نهادهای امنیتی و دینی  مفتخور شما  هیچ نیازی به انها نیست و هیچ ارزشی را تولید نمیکنند.تنها مفت خورانی هستند که   نبودنشان بهتر از بودن است.بروید تا امسال با موفقیت کامل به پایان برسدو به نامگذاریتان افتخار کنید .اگر هم نمیروید این  هایی که نوشتم باید  شعار مردم باشد  و این را به جمهوری اسلامی  و یوسفها و امخوتبهای وطنی به انواع  مختلف  فریاد بزنند."

امضاء محفوظ

چهارشنبه سوری بی حجاب

عکس زیر را برایمان فرستاده اند از چهارشنبه سوری امسال و همچنین یک گزارش که به نظر میرسد از سایتی برگرفته باشند:

"گزارش از نظام آباد تهران: به عنوان یک شاهد عینی و شرکت کننده باید بگم دیشب حرکتی کردیم که شخصا هیچوقت به چشم ندیده بودم. البته حتما مردم دیگه دیده بودند ولی برای من اولین بار بود که با شعار فریاد میزدیم.در خیابان نظام آباد حدود ساعت 5 بعد از ظهر جمع شدیم. مردم به چشمهای همدیگر نگاه می کردند و انتظار یک شب پرشور در نگاه هایشان دیده میشد. ساعت 7 بعد از ظهر شد و کم کم صدای انفجارها بلند! مامورها آماده هجوم به ما میشدند. باتوم ها و چوب هاشون را مرتب به نشانه تهدید به مردم نشان میدادند و گاه و بیگاه به مردم یورش می آوردند.. مردم کم و بیش فرار میکردند اما دوباره به روش آب راه خود را باز و دوباره مکانهای خالی را پر می کردند. سربازها که بسیاریشان مشخص بود بسیار مخالف حکومت هستند، با مردم تا حدی کنار می آمدند اما مافوق هایشان وحشیانه به آنها هم تشر میزدند. کم کم صدای انفجارها بالا گرفت. جوانها شروع به شکستن شیشه ها و آتش زدن سطل های زباله کردند. مامورها مرتب حمله میکردند و جوانها که بسیار قدرتمند مقاومت نشان میدادند، با نارنجک ها و وسایل محترقه خود به سمت آنها نشانه میگرفتند و در کل صحنه جنگی بود. در دقایقی جوانان به صورت خودجوش به دو گروه تقسیم شدند و شعارهای "رهبر جنایت می کند، ناجا حمایت میکند"، "توپ، تانک، فشفشه؛ خامنه ای ........." سر دادند. باور کنید ماموران از سرکوب ما عاجز مانده بودند هر چند که مرتب حمله میکردند به هرکدام از ما دو گروه اما ما به فرعی ها پناه می بردیم و دوباره پس از چند دقیقه حمله می کردیم. صحنه جنگی بود دیدنی، مخصوصا با شعارها که واقعا فضا را حسابی متشنج کردیم. به همه عزیزانی که ما را در آن محل تنها نگذاشتند و یاریمان کردند تبریک میگوییم و امیدواریم باز هم صحنه های نبرد دیگری بسازیم تا سرنگونی کامل حکومت اسلامی. واقعا بخاطر فحاشی ها در بعضی فیلمها عذر می خواهیم. همه عصبانی بودند. اینها را می گفتند ما هم با آنها همراه شدیم. "

زهره آزادی، از هلند

به امید روزهای خوش

"دوستان عزیز هر روز تان نوروز نوروز تان بهروز، سال خوش بهار خوش همراه با امیدهای خوش"

ج.ک: زهره جان سال جدید شما هم خوش و خوب باشد. از شما و از همه دوستان و خوانندگانی که اینجا فرصت نکردیم تبریکات شان را منعکس کنیم تشکر میکنیم و بهترین آروزها برایتان داریم. 

سعید ولد بیگی، ترکیه

جنایت جمهوری اسلامی

گزارش تک تکاندهنده زیر را برایمان فرستاده اند که به نظر میرسد برگرفته از سایت فعالین حقوق بشر باشد:

"گزارش ذیل در بر گیرنده مشاهدات دکتر حسام فیروزی ، پزشک و فعال حقوق بشر زندانی است که بعنوان یک متخصص و شاهد، فوت این زندانی عقیدتی را حاصل بی توجهی مسئولان زندان و کادر پزشکی می داند.

در حدود ساعت 12 ظهر خبردار شدم که امیدرضا میرصیافی حال خوبی ندارد به سراغ او رفتم و او را به بهداری داخل بند 7 زندان اوین، انتقال دادیم، من در آن بهداری برای‌اش لوله‌ی معده قرار دادم و معده‌ی او را شست‌وشو دادم، برای‌اش رگ گرفتم و اقدامات اولیه را انجام دادم. از پزشک آن‌جا درخواست کردم که داروی آتروپین برای او تجویز کند و داروی لینگر به او دهد ولی پزشک بهداری گفت که سرم یک‌سوم برای او کافی است و من را با توهین از اتاق بیرون کرد اما من هم‌چنان اصرار داشتم که این‌جا نمی‌توانید کاری انجام دهید و باید او را به بیمارستان بیرون مثل بیارستان لقمان، منتقل کنید چون وی  به دلیل خوردن تعداد زیادی قرص پروپرانول با افت شدید فشار خون و کاهش تعداد ضربان قلب روبه‌رو شده بود و فشارش زیر 7 بود، اما پزشکان گفتند ما خودمان می‌دانیم باید چه کار انجام دهیم و من را از اتاق بیرون کردند.

من باز پشت در بهداری ایستادم و مصرانه خواستم که او را به دلیل افت فشارخون و به دلیل این‌که بدن وی کاملا سرد شده بود، به بیمارستان لقمان منتقل کنند اما پزشکان بهداری زندان به من  گفتند این مساله ارتباطی با شما ندارد و ما می‌دانیم چه کاری انجام دهیم. اما با اصرار بیش اندازه‌ی من او را به بهداری پایین زندان اوین منتقل کردند و از آن‌جا به بعد را دیگر من هیچ اطلاعی ندارم به دلیل این‌که به من اجازه‌ی‌هم‌راهی با وی را ندادند.

نکته‌یی که مهم است این است که پزشکان زندان در ابتدا حتا سعی در گرفتن رگ و فشار خون امیدرضا را نداشتند و اقدامات اولیه را نیز با اصرار و پافشاری من انجام دادند. ان‌ها همه چیز را به عنوان تمارض محسوب می‌کنند. مسئولان زندان و پزشکان این‌جا برای جان زندانیان، کوچک‌ترین اهمیتی قایل نیستند.

از نظر من که یک پزشک هستم امیدرضا میرصیافی دچار افسرده‌گی شدید بود و به هیچ وجه نمی‌توانست شرایط زندان را تحمل کند، حتا پرونده‌های پزشکی خود را مبنی بر دارا بودن افسرده‌گی شدید به پزشکان زندان ارائه داده بود، اما متاسفانه کوچک‌ترین توجهی به وی نشد.

این واقعه کم‌کاری صددرصد پزشکی زندان است. او دچار مشکل افسرده‌گی شدید بود. من از وی خواسته بودم تا او به روان‌پزشک مراجعه کند ولی او پس از مراجعه به روان‌پزشک زندان، هیچ نتیجه‌یی ندید زیرا این روان‌پزشک برای کسی‌که فکر خودکشی داشته و چند بار اقدام به خودکشی نیز انجام داده بوده، فقط داروی آرام‌بخش تجویز کرده بود، در حالی‌که وی حتما نیاز به بستری شدن فوری داشت."

ناصر از یونان

سال انقلاب و سوسیالیسم

"سلام مصطفی جان خسته نباشی و سال نو را به تو و دیگری رفقای جوانان کمونیست تبریک میگم. امیدوارم سال انقلاب و سرنگونی رژیم اسلامی و برقراری حکومت کارگری و سوسیالیسم تحت رهبری حزب کمونیست کارگی باشد. حتم دارم که پیروزی نزدیک است. پیروز باشید."

ج.ک: ناصر جان سال جدید مبارک، امیدوارم سال آینده سال پیروزی های بزرگ برای سوسیالیسم باشد.

شیراون از ایران

عکس برای جوانان

عکس هایی از چهارشنبه سوری فرستاده بودند که فقط این یکی را فکر کردیم میتوانیم استفاده کنیم. با تشکر و تبریک سال نو به شیروان عزیز.

Bookmark and Share شما اینجا هستید: