جوانان کمونیست

نامه هاي شما 394

فرستادن به ایمیل چاپ
Share

مانی از شیراز

اصلا فرق میکنه

"سلام کیان جان، من طبق صحبتهایی که کرده بودیم رفتم با بقیه بچه ها صحبت کردم. سر 4شنبه سوری.قرار هامونوگذاشتیم. فیلم و عکسها رو برات میفرستم.امیدوارم شب موفقیت آمیزی باشه.در ضمن تی وی کانال جدید رو که گفتی دیدم. برنامه زنده بود در مورد 4شنبه سوری،مرسی از اینکه این تی وی رو بهم معرفی کردی واقعا برنامه هاش خوبه. خیلی با فرهنگه و فرق میکنه با بقیه تی وی ها. من بقیه رو میبینم و اصلا این متفاوته با اونا. حتما دنبالش میکنم. فعلا بای تا بعد  4شنبه سوری."

ج.ک: مانی جان خسته نباشی.سعی کنید عکس و فیلمهای خوبی بگیرید و سریعا بدست ما برسانید تا از طریق تی وی منعکس شود. این نکته مهمی ست که باید در نظر بگیری. در مورد کانال جدید هم باید بگویم من خودم شاهد تاثیر گذاری آن روی یو بودم و وقتی فرکانس را بهت دادم و یو 2ساعت برنامه زنده را میدیدی و هر چند دقیقه عکس العمل هایت را میدیدم که بوجد می آمدی و اظهار نظر میکردی که چه برنامه و حرفها و موضعگیری هی جالبی میشه تو این برنامه و چقدر تماسهای متفاوتی از ایران گرفته میشه و چقدر مجری برنامه آدم مودبیه و خوب اجرا میکنه و با مخاالفین با ظرافت و تیز برخورد میکنه. مانی جان دوست دارم در مورد این نکات که گفته ای بنویسی. این تصویری که یو بعنوان یه جوان 20ساله از این تی وی داره تصویر واقعی کل جوانان مدرن، خواهان آزادی و برابری ست. باید این تی وی را حمایت کرد و برای آن کمک مالی جمع کرد. منتظر فرستادن عکس ها و فیلم هی جلب از 4شنبه سوری در شیراز هستم. مراقب خودتان باشید. کیان.

مانی از تهران

میخواهیم برقصیم

"سلام. خوبی؟ ما با تعدادی از دوستان میریم برای 4شنبه سوری. میخوایم برقصیم، شادی کنیم و اعتراض کنیم به این رژیم.فیلم و عکس هم اگه شد میگیریم و میفرستیم. بای."

ج.ک: مانی جان امیدواررم شب پر از شادی و بیحجابی و تعرض به جمهوری اسلامی داشته باشید و با گرفتن و ارسال عکس و فیلم هم ما و هم کل جامعه را بی نصیب نذارید.منتظرت ارسال اخبارت هستم.موفق باشی.کیان.

هومن از قزوین

قراره یک کاری بکنیم

"سلام. الان مدت یک هفته هست که همه جا صدای ترقه و شور وشوقی بپا هست و همه دنبال برپایی 4شنبه سوری. معمولا تو اینجا که ما هستیم تو پارک و یه مناطق مشخصی مردم جمع میشن.ما همه با هم صحبت کردیم و قراره یه کارایی انجام بدیم. در ضمن صحبت فیلم گرفتن از این مراسمها رو هم کرده ایم و فایلها رو میفرستیم. بای."

ج.ک: هومن جان این همانطور که گفته ای مکانهای شناخته شده ای در هر شهر وجود دارد که علاوه بر محلات مردم در آنجا جمع میشوند و شادی و اعتراض میکنند. باید دسته جمعی دختر و پسر به این مکانها رفت و با حمایت از هم زنها حجابهایشان را بردارند و به آپارتاید جنسی اعتراض کنند. ما باید بیش از سالهای قبل شاهد اعتراضات جوانان،زنان و مردم به رژیم باشیم.باید در این روز کنترل محلات و شهرها را در اختیار خود بگیریم.کیان.

هدایت از مازندران

عکس خوب نشد!

"سلام کیان خوبی؟ من یه خبر بهمراه عکس از اعتصاب تاکسیرانان که منجر به درگیری با نیروی انتظامی شد گرفتم و فرستادم.البته عکس زیاد خوب نشده چون نمشد عکس گرفت و من پنهانی گرفتم.در ضمن از مراسم 4شنبه سوری هم عکس میگیرم و میفرستم.موفق باشیم. بای."

ج.ک:هدایت جان عکسها و خبری که فرستادی بدستمان رسیده. حتما از 4شنبه سوری هم گزارش تهیه کن و بفرست.منتظر ارسال عکس و فیلها هستم. کیان.

بیتا از ایران

دستگیری نوجوانان

"سلام. این خبر را لطفا منتشر کنید. نوجوان هایی به نام های سامان ،میلاد ،کاروان ،زانیار و فرشاد از کامیاران توسط نیروهای امنیتی با اتهام شعار نویسی  بازداشت شدند. حدود 20روز پیش این 5 نوجوان اهل روستای خامسان از توابع کامیاران که سن آنها 13 تا 14 سال میباشد و در مقطع راهنمایی تحصیل میکنند با همکاری چند نفر از اهالی روستا که عضو بسیج میباشند توسط نیرو های امنیتی بازداشت و به اداره اطلاعات این شهرستان انتقال یافتند ."

ج.ک: بیتا جان مرسی از ارسال این خبر. ما در چند ماه اخیر شاهد افزایش شعارنویسی در شهرهای مختلف بوده ایم و در این میان این دستگیری ها هم اتفاق افتاده. باید با اعتراضات وسیع هرچه سریعتر تمامی زندانیان سیاسی را آزاد کرد و توازن قوا را بنفع اعتراضات جامعه و مردم تغییر داد و در یکجنبه دیگه باید مردم هر شهر و منطقه با مزدوران رژیم برخورد کنند و آنها را به جامعه معرفی کرد و حاشیه اشان کرد. باید به این شرایط خاتمه داد و با پیوستن به حزب و فعالیت با آن سرنگونی این رژیم را تسریع کرد. منتظر اخبار بعدیت هستیم. کیان.

سیاوش از یونان

دارم برطرفشون میکنم

"با سلام و عرض تبریک بمناسبت سال جدید.امیدوارم سال خوبی برای یو باشه و پر از پیروزی. کیان جان در ضمن من مشکلات زیادی برام پیش اومده و درگیر اونها هستم و دارم برطرفشون میکنم. وگرنه دوست دارم بیشتر وسط میدون باشم و کار انجام بدم.بعدا میبینمت. بای."

ج.ک: سیاوش جان امیدوارم هرچه سریعتر مشکلاتت بپایان برسه و یا حداقل کم بشه و شاهد فعالیت پررنگت باشیم. در مورد رویدادها و اعتراضات اخیر یونان برای نشریه بنویس و گزارش تهیه کن. منتظر نوشته هایت هستیم. کیان.

محمد از سوئد

میخوام بیشتر بدونم

"سلام کیان جان من27سالمه و الان مدات کمیه که اومدم سوئد. میخواستم بیشتر با حزب آشنا بشم و بیشتر بدونم.مرسی وبای."

ج.ک:محمد جان به این حزب خوش آمدی. برنامه یک دنیای بهتر را بریت فرستادم. بخوان و نظر و سوالاتتو برام بفرست. همدیگرو خواهیم دید و بیشتر باهم صحبت میکینم. کیان.

فرید از ایران

راهنمایی کنید

"با سلام و خسته نباشید. من 28 ساله به همراه همسرم که 23 است تصمیم گرفته ایم که به برای زندگی به سوئد برویم. در سورت امکان لطفا ما را را هنمایی کنید که از چه راهی باید اقدام کنیم.با کمال تشکر."

ج.ک: فرید جان نامه یو را برای عبداله اسدی دبیر فدراسیون سراسری پناهندگان ایرانی فرستادم که با تو تماس خواهد گرفت و نکات مورد نظرت را در اختیارت قرار خواهد داد. موفق باشی. کیان.

نغمه از سوئد

دوستدارتون

"با سلام به شما دوست عزیزم. من دیگر از این ایمیل ‌آدرس استفاده نمیکنم ایمیل‌آدرس جدیدم هست....... من خودم شما رو آاد می‌کنم در یاهو مسنجر  در صورت تمایل اوک کنید. مرگ بر جمهوری اسلامی. دوستدارتون ..نغمه

ج.ک: نغمه جان آدرس جدیدت را در آرشیو قرار دادیم. امیدوارم در جلسات هفتگی سجک شرکت کنی و شاهد حضورفعالانه ات در سجک و حزب باشیم. موفق باشی.کیان.

Bookmark and Share شما اینجا هستید: