آرش از شیراز
با چهارتا دوست
"با سلام دوباره کیان جان.من هفده سالمه و با چهار تا از دوستای دیگم حزب رو دنبال میکنیم. من برنامه یک دنیای بهتر، جزوه علیه مذهب و این حزب شماست رو خوندم. میخوام بیشتر با شما آشنا بشم. مرسی و بای."
ج.ک: آرش جان من به آدرس ایمیلت مرتب نشریات اخبار و دستور جلسات سجک را خواهم فرستاد. یو سعی کن با دوستای دیگه مرتب تی وی را ببینید و بحثهای پایه ای تر و برنامه های زنده را دنبال کنید. این سه مطلب را که خوانده ای بسیار کمک میکند که با دیدگاه ها ی حزب بهتر آشنا شی. اگر در این موارد سوالی برایت هست کتبی آنرا برایم بفرست که در نشریه به آن جواب دهیم. در ضمن من یک سری از مطالب مربوط به ادبیات کمونیزم کارگری را برایت میفرستم که در ادامه این مطالعات بخوانید. با هم بیشتر صحبت خواهیم کرد. سعی کن که اخبار محیط اطرافت را بریمان بفرستی و عکس و فیلم برای تی وی از اعتراضات و رویدادها تهیه کنی. برای نشریه بنویس و در جلسات شرکت کن. شاد باشی. کیان.
سهند از ترکیه
به یاد جانباختگان
"کیان جان سلام.یه مطلب در یادبود دو تن از جانباختگان سوسیالیسم که در دهه شصت بدست جمهوری اسلامی اعدام شدند فرستاده ام برای نشریه .اگه دریافت کردی ممنون میشم اطلاع دهی. مرسی."
ج.ک: سهند جان مطلب شما رسیده آنرا در جزومطالب این شماره قرار میدهیم که بررسی شود و در صورت امکان چاپ شود. منتظر مطالب بعدیت هستیم. کیان.
سیا از ایران
فعالیت در اینترنت
"کیان جان سلام.در پیرو بحثی که با هم داشتیم میخواستم بگم که بحث فعالیت ما بعنوان سجک در اینترنت –نظیر وبلاگها، سایتهایی مثل بالاترین و کلوب دات کام، یوتیوب و...- را بعنوان یک دستور در جلسات هفتگی سجک که جمعه ها هست بیارید. شاد باشی."
ج.ک: سیا جان در جلسه این هفته میتوانی ابن موضوع را بعنوان پیش از دستور مطرح کنی و یا اینکه ما آنرا در دستور جلسه قرار دهیم در هر صورت این امکان وجود داره که در رابطه با این مسئله مهم صحبت و برنامه ریزی شود .این عرصه های بسیار با اهمیت هستند و حضور جوانان در آنها بسیار گسترده و پررنگ است و بی شک سجک باید نقش بیشتری در این عرصه ها داشته باشد که این بسته به فعالیت دوستانی همچون خودت رو داره. بهر حال در جلسه آتی بیشتر به این مسئله خواهیم پرداخت. کیان.
امید تابان از اهواز
گزارش میفرستم
"سلام،خوبی؟ چند تا از بچه ها شما رو ادد میکنن لطفا جواب بدید و میخوان براشون نشریه بفرستی. در ضمن در جلسه آخری با دوستان مطالبی رو که از ادبیات حزب فرستاده بوی رو در جلسه مطرح کردیم و حول اون بحث شد که گزارش اون رو میفرستم. در ضمن من تا آخر هفته به نت دسترسی ندارم. خواستم اطلاع بدم و تا بعد که با هم صحبت کنیم بای. پاینده باد حزب کمونیست کارگری ایران."
ج.ک: امید جان حتما با این دوستان تماس خواهم گرفت و مطالب و نشریات را برایشان میفرستم. در ضمن ختما همانجور که خودت گفته ای گزارش جلساتتان را برایم بفرست. باید دسته جمعی ادبیات حزبی را مطالعه کرد و بین سایر افرادی که در این جلسات شرکت میکنند حزب را پیش برد و افراد را به حرب جذب کرد.موفق باشی.کیان.
شهرام از ؟
آیا امیدی هست؟
"با سلام.امیدوارم حالت خوب باشه.من برنامه یک دنیای بهتر رو خوندم اما امکانات دیدن تی وی کانال جدید رو ندارم.من سالهای زیادیه که کمونیسمو قبول دارم اما میخواستم از شما که فعالیت میکنید بپرسم که آیا واقعا امید هست به تغییر؟ و اینکه شما برای چه چیزی مبارزه میکنید؟ هدف این حزب چیه از این مبارزات؟ بای."
ج.ک:شهرام جان همیشه امید هست و امکان پذیره که وضع موجود و شرایط موجود را تغییر داد و یک عامل مهم در این میان حضور و فعالیت افرادی چون خود شماست. باید کسانی که بدنبال یک جامعه انسانی هستند در یک صف و حزب قرار گیرند و متشکل مبارزاتشان را پیش ببرند. مسلما ما برای انقلاب و سوسیالیسم و برپایی جامعه انسانی همانطور که در برنامه یک دنیای بهتر آمده، مبارزه میکنیم. میخواهیم با متشکل کردن جامعه حول حزب و با انقلاب و سرنگون کردن جمهوری اسلامی اینکار را انجام دهیم. یو و همه افرادی که دغدغه شان انسانیت است را به این حزب و پیشبرد مبارزاتشان از طریق این حزب دعوت میکنم. شاد باشی. کیان
اسکارلت از اهواز
تازه درسم تموم شده
کیان جان سلام.من تازه درسم تمام شده و میخواستم بیشتر با حزب آشنا بشم و اینکه چه کارایی میتونم بکنم. تو نامه قبلی هم یه سری نکات داشتم. من فکر میکنم که باید از پایین جامعه و طبقات پایین شروع کرد و مبارزه را شکل داد. در ضمن تی وی رو هم اون فرکانسی که دادی نتونستم پیداش کنم."
ج.ک:اسکارلت عزیز سوال و نکاتت را در شماره قبلی اوردیم و به آنها پرداختیم. اما اینکه میخواهی با حزب بیشتر آشنا بشی . برنامه یک دنیای بهتر و جزوهایی از منصور حکمت را که در مورد حزب و سوسیالیسم بود برایت فرستادم بخوان و اگه سوالی داشتی کتبی بنویس و برایم ایمیل کن. من فکر میکنم حزب رو به کل جامعه صحبت میکنه و همه افرادی که از این نظام سرمایه داری بیزار شده اند را به پیوستن به حزب و مبارزه برای سرنگونی جمهوری اسلامی فرا میخواند. در این میان نقش کارگران بسیار حائز اهمیته و صد البته زنان و جوانان هم نقش کلیدی و اساسی در این مبارزه دارند. این کاملا از وضعیت فعلی جامعه ایران و مبارزاتی که در این عرصه ها صورت میگیرد کاملا پیداست. مشخصات تی وی را هم یکبار دیگه برایت میفرستم. روز خوش. کیان.
الهام از تهران
تی وی باید تغییر کنه
"سلام،ما قبلا با هم صحبت کردیم.من مدتی دسترسی به کامپیوتر نداشتم. اما الان مشکلم برطرف شده. میخوام تو جلسات شرکت کنم و نشریات و اخبار رو به این آدرس جدیدم بفرست.در ضمن مدتها بود که برنامه خلاصی فرهنگی پخش نمیشد و اینهفته این برنامه با حضور حمید تقوایی پخش شد.بنظرم تی وی باید تغییر کنه و متنوع بشه. مخصوصا برنامه های سیاسی اون و صرفا مصاحبه ها خشک نباشه. میدونم مشکل مالی هست اما این تغییر ضروریه. مرسی."
ج.ک: الهام جان خوشحالم که مشکلات را برطرف کرده ای. حتما برایت نشریات، اخبار و دستور جلسات را خواهم فرستاد. منتظر فعالیت و نوشته هایت هستیم. برنامه خلاصی فرهنگی هم بخاطر مسائلی و مشکلاتی که پیش رو بود مدتی تولید نمی شد و امیدواریم از این پس مرتب این برنامه را در تی وی داشته باشیم. شما و همه دوستانی که میتوانند باید در این برنامه دخالتگری کنند و در ارتقا و بهتر شدن آن بکوشند.در مورد تی وی هم حتما باید تنوع داد به برنامه ها و تغییرات جدیدی وارد کرد. اما همانطور که خودت هم اشاره کرده ای مسئله هزینه مالی تی وی که ماهیانه پنجاه هزار دلار است یک وظیفه جدی برای تک تک ما میگذارد که برویم و برای تی وی و پا برجا ماندنش و ارتقا برنامه هایش کمک مالی جمع کنیم و برای حزب ارسال کنیم. این وظیفه همه ماست .و باید جدی برای این مسئله تلاش کنیم. کیان.
علی از؟
ببخشید مزاحم شدم
"سلام ببخشید مزاحم شدم من میخواستم عضو بشم لطفا با من تماس بگیرید. مرسی.
ج.ک: علی جان با یو تماس گرفتیم به این حزب خوش آمدی.منتظر فعالیت هایت هستیم. در ضمن دوستانی که هنوز عضو حزب و یا سازمان جوانان نیستند را هم دعوت کنید که "مزاحم" بشن. کیان.
آرمین از ایران
این به اون در
"سلام مصطفی عزیز 8 مارس مبارک جمهوری اسلامی اوباشش رو 22 بهمن میاره خیابون فیلم میگیره پخش میکنه ما هم مردم رو میاریم خیابون و 8 مارس رو در سراسر اروپا آمریکای شمالی وژاپن جشن وتظاهرات بر گزار میکنیم این به ان در."
آرمین جان، اولا اون روز 22 بهمن هیچ ربطی به جمهوری اسلامی نداره. همون وقت که مردم داشتند قیام میکردند و مسلح میشدند و پادگانهای شاه را در هم میکوبیدند آخوندها جلو پادگان با بلند گو فریاد میزدند "امام فرمان قیام نداده است". شخصا شاهد بودم که چطور مردم با آخوندها و حزب الهی ها درگیر میشدند که حاضر نبودند اسلحه را پس بدهند. خلاصه اینها از همان روز اول علیه قیام بهمن و انقلاب 57 بودند. شاه نتوانست حریف انقلاب بشود خمینی را آوردند تا با اسم انقلاب آنرا به خون بکشد و این کار را هم کرد. ولی دو سه سال طول کشید تا واقعا جمهوری اسلامی توانست انقلاب 57 را تماما شکست دهد. اگر "تاریخ شکست نخوردگان" منصور حکمت را خوانده باشی توضیح میدهد که چطور روز تولد جمهوری اسلامی 22 بهمن نیست، بلکه 30 خرداد 60 است. بعد از مرگ جمهوری اسلامی 22 بهمن به عنوان سالگر قیام شکوهمند مردم علیه حکومت شاه و برای رفاه و شادی و آزادی گرامی داشته خواهد شد و روز 30 خرداد بعنوان روز جنایت و جمهوری اسلامی به یاد مردم آورده خواهد شد. اما در مورد هشت مارس شما کاملا درست میگویی، هشت مارس خاری است در چشم حکومت اسلامی. بخصوص 8 مارس امسال که با وجود فعالیت های گسترده حزب و همینطور نقش فوق العاده ای که کانال جدید ایفاء کرد وسیعا در بین مردم مطرح شد.
مسعود از آلمان
مرگ بر مردسالاری
خبر و عکس های بسیار جالبی را برایمان فرستاده اند.
" امروز صبح (باید 8 مارس باشد) جواني بنام محمدبا بستن روسري به سر و با پوشيدن تيشرت سفيد که روي ان با نوشته بزرگ برنگ قرمز مرگ بر مرد سالاري به مناسبت روز جهانی زن راهپيمايي و به حجاب اجباري اعتراض ميکنند اين پسر جوان در خيابان ولیعصردر حالی که روسری به سر داشت قدم می زد
دقایقی پس از گرفتن این عکسها توسط نيروي انتظامي تهران بازداشت شد
در خبرگزاری رویترز و سايت ياهو نیز بازتاب داشت"

شهناز مرتب، المان
این خبر را بیاورید
"بازداشت پانزده تن از اعضای گروههای موسيقی رپ
ایسنا: رييس پليس امنيت عمومي استان اصفهان از پلمپ استوديوي زيرزميني ضبط موسيقي براي شبكههاي ماهوارهاي در اين استان خبر داد.
سرهنگ ميرعباس صوفي وند با بيان اين كه تعدادي از جوانان در اين استوديو، برنامههايي همچون خواندن آهنگهاي رپ و ضبط موسيقي براي پخش در شبكههاي ماهوارهاي داشتند، گفت: در اين زمينه 13 نفر دستگير شدند.
وي افزود: در بازرسي از اين محل، 90 حلقه سيدي، تعدادي اوراق حاوي اشعار موسيقي رپ و يك دستگاه ميكسر، رسيور و دوربين كشف و ضبط شد.
رييس پليس امنيت عمومي استان اصفهان گفت: همچنين دو نفر از سران رپخوان استان اصفهان كه در پايگاههاي اينترنتي، موسيقي و تصاوير قرار ميدادند، دستگير شدند."
ج.ک: مرسی شهناز عزیز. دوربین و شعر و میکسر و رسیور و سی دی و خود آدمیزادی که موسیقی میزند دشمن اسلام است. این رژیم دیگر دارد دست و پا میزند.
امضاء محفوظ
دانشگاه صنعتی اصفهان
دوستی عکس این شعار که در دانشکده ریاضی دانشگاه صنعتی اصفهان نوشته شده را فرستاده اند:
| < قبلی | بعدی > |
|---|