شهرام از ایران
میخوام عضو باشم
"با سلام.من میخواستم نشریه جوانان کمونیست را بری من بفرستین و من میخوام عضوی از حزب شما باشم.مرسی."
ج.ک: شهرام جان ایمیلت را در آرشیو قرار دادیم.از این به بعد مرتب نشریه را دریافت خواهی کرد.مشخصات تی وی کانال جدید را هم برایت فرستادم،آدرس یو را برای شهلا دانشفر میفرستم که درباره عضویتت باهات صحبت کنه.سعی کن برنامه حزب را بخوانی و دوستانت را حول تی وی و حزب جمع کنی.در رابطه با کارهای دیگر باهم مستقیما صحبت خواهیم کرد. کیان.
کامران مزین، ایران
تلویزیون و مساله خودسوزی
"سلام مصطی جان امیدوارم خوب باشی.در مورد خودکشیها ی اخیر از مقاله خوب پارتیا پرتو تشکر میکنم که دوستان در وبلاگم و بالاترین نسبت به ان استقبال نشان دادند. از انجا که این هفته هم در متروی تهران دو نفر دیگر خود کشی کردند فکر میکنم نوبت آن رسیده که یک ویژه برنامه زنده در کانال جدید در همین رابطه با همین تیتر پارتیا یعنی خود کشی نه و اعتراض آری را بگذارید. نباید این خود کشیها در جامعه باب شود. مردم باید اعتراض خودشان را مثل معلمان و زنان و و دانشجویان ادامه بدهند و به نظرم این خیلی مهم است که جامعه به این سو سوق داده شود .اما به هر صورت مقصر اصلی خود کشیها جمهوری اسلامی است و باید به شدیدترین شکل محکوم شود... راستی قرار بود برنامه خلاصی فرهنگی ادامه پیدا کنه چی شد ؟البته از انجا که کیان را با ان هیکل و وزن زیاد در حال گزارشگری دیدم فکر کردم که شاید زیادی بهش داره خوشم میگذره .نمیخواد ادامه بده!! به هر صورت خارج از شوخی خوشحال میشوم برنامه ادامه پیدا کنه. راستی به نظرم برنامه های تلویزیونی با دو مجری باشد بهتر است .این طوری حوصله مجری نه سر میرود و کمی از حالت جد بودن و فوکوس کردن توی یک شکل خلاص میشیم. دو مجری همیشه کارشان راحت تر است. دیگر عرضی نیست جز خواست برای سلامتی شما. موفق باشی"
ج.ک: کامران جان یکی دو هفته بود که خبری از شما نبود. خوشحالم که دوباره در نشریه می بینمت. در مورد خود کشی ها حتما باید در تلویزیون حرف زد و حرف هم زده ایم. اما بطور مشخص شاید بد نباشد برنامه زنده در این مورد داشت. البته باید بدانی که همیشه لیست طولانی از موضوعات مختلف برای برنامه زنده هست و باید ناگزیر بنا به اولویت ها انتخاب کرد. بهر حال پیشنهاد شما را با رفقای دست اندر کار تی وی در میان میگذاریم. در مورد برنامه خلاصی فرهنگی هم فکر کنم که کیان و الیا به همین زودی دوباره شروع اش کنن. در مورد دو مجری بودن هم بستگی دارد. نمی شود گفت کدوم بهتر یا بدتر است. یک یا دو مجری و یا حتی تعداد بیشتر بستگی به نوع و خاصیت و مضمون برنامه دارد. باید بگویی کدام برنامه مورد نظر توست تا دقیقتر بشود صحبت کرد. مثلا برنامه های زنده را با دو مجری شروع کردیم اما در جریان عمل متوجه شدیم که یک مجری بهتر و موثرتر است. مخلص مصطفی.
آرزو از اصفهان
سهمیه بندی گازوئیل
"سلام کیان جان.میخواستم بگم به همه اطلاع بدید که 25اسفند قراره گازوئیل سهمیه بندی بشه.مرسی و بای."
ج.ک: آرزو جان مرسی از این خبر. باید هر روزه به این رژیم اعتراض کرد و روز 25 اسفند دلیل بیشتری برای این اعتراض هست. ما در سهمیه بندی بنزین شاهد اعتراض وسیع مردم بوده ایم. اینطور که از حرفهای دولت و مقامات جمهوری اسلامی معلوم است گرانی وحشتناک در راه است. باید به این وضعیت پایان داد و حزب کمونیست کارگری به شدت مشغول این کار است. باید با دوستانمان جمع هایی را تشکیل دهیم و متشکل شویم حول حزب و تی وی .باید این جمع ها را تکثیر کرد تا بتوانیم در مناسبتهای مختلف بطور متشکل و سازمانیافته به خیابانها بیاییم و اعتراض کنیم. در مورد این روز هم باید اطلاع رسانی کرد و از همه خواست که بیایند و اعتراض کنند..کیان.
س. از کرمانشاه
میخواستم یک کارایی کنم
"کیان جان سلام. در مورد 8مارس میخواستم یه کارایی کنم. مثلا شعارنویسی و اینکه از این طریق مردم را مطلع کرد که روز جهانی زن است. بنظرت چطور است؟"
ج.ک:سهراب جان خسته نباشی. نیکی و پرسش؟ باید بهر صورتی که هست افراد بیشتری را با این روز آشنا کرد و زمینه ای بوجود آوورد که در این روز زنان و مردان به خیابانها بیایند و اعتراض کنند. شعارنویسی یکی از کارهایی ست که میتوان انجام داد. باید برای تبلیغ از مکانیزمهای موجود استفاده کرد که وسیع و اجتماعی باشند. یکی از این راه ها اس.ام.اس هست که میتوان افرا زیادیرا مطلع کرد و به خیابانها آورد. کیان.
اسکارلت از ایران
من چطور فعالیت کنم؟
"با سلام. من میخواستم که با شما بیشتر آشنا بشم و در جلسات سجک شرکت کنم. باید چکار کنم چون در ایران سرعت اینترنت پایینه و صدا قطع و وصل میشه باید چکار کنم؟ متاسفانه ديروز کارتم تمام شد و صحبت نيمه کاره ماند ،فقط مي خواستم بپرسم شما در ايران سازمانهاي تشکل يافته اي در راستاي اهداف حزبتون داريد؟ که زيرزميني فعاليت کنند؟ و اگر هست در کدوم شهرها فعاليت دارند؟ من چطور میتونم فعالیت کنم؟ با اونها باید فعالیت کنم؟ مرسی."
ج.ک:اسکارلت عزیز شما میتوانی جمعه ها ساعت ده نیم شب بوقت ایران در یاهو مسنجر آن بشی تا شما را به روم دعوت کنیم. در مورد سرعت نت هم با اینکه در ایرن سرعت نت پایین است اما قابل شنیدن ست و میتوانی در بحثها شرکت کنی. اما در مورد حزب و اهدافش من برنامه یک دنیای بهتر را برایت فرستادم. بخوان نظر وسولاتت را بفرست. در مورد نحوه فعالیت حزب، البته حزب تشکل و جمع های مختلفی در بخشهای ختلف جامعه دارد. اما نحوه کار و سازماندهی ما در ایرن بصورت منفصل است و ما فعلا افراد و جمع ها را بهم وصل نمی کنیم ولی همه اینها از طریق مرکزی در خارج هماهنگ میشود. البته این به معنی آن نیست که جمع ها خودشان را تکثیر نکنند. برعکس باید این روابط را وسیعا بوجود آورد و روابط تشکیلاتی که در محیط طبیعی بوجود می آید از لحاظ امنیتی خیلی بهتر است. یو هم باید خودت با روابط و دوستانی که داری حول حزب و تی وی جمعی را درست کنید و مشغول فعالیت شوید. در این مورد مستقیما با هم صحبت خواهیم کرد.فعلا بای. کیان.
آزاده از ایران
یا همینجوری اومده بودند؟
"کیان جان سلام. میخواستم بگم تو جلسه سجک همه کسانی که شرکت کرده بودن طرفدار سازمان جوانان کمونیست بودند یا همینجوری اومده بودند؟ آیا همیشه جلسه اینجوریه و بحث میکنین؟ مرسی."
ج.ک: آزاده جان افراد مختلفی در جلسه سجک شرکت میکنند که هم از طرفداران حزب هستند و هم گرایشات دیگر. روند جلسه هم معمولا بهمین صورتی ست که دیدی.از پیش دستور جلسه ای تنظیم میشود و طبق آن جلسه پیش برده میشود و افراد مختلفی در بحثها دخالت میکنند و نظر میدهند. آزاده جان دوست داشتیم که یو هم نظرت را در مورد جلسات می نوشتی و یا اگر پیشنهادی داری ارائه کن. کیان.
آرش از ایران
میتونم باهاتون چت کنم؟
"سلام میتونم باهاتون چت کنم؟ من دوست دارم تو جلسات شما شرکت کنم. میشه از جلسات و کلا حزبتون واسم بگید؟"
ج.ک: آرش جان قطعا میتونیم باهم بچتیم. در همین شماره در مورد چگونگی شرکت در جلسه توضیح داده ام که میتوانی بخوانی و شرکت کنی. جلسه سجک هم با توجه به اتفاقات و رویدادهایی که در طول هفته افتاده موضوعاتی را بعنوان دستور جلسه انتخاب میکنیم و پیش میبریم. در مورد اهداف حزب هم برنامه یک دنیای بهتر را بریت میفرستم. کیان.
بهروز از ایران
با سلام و تشکر
"با سلام و تشکر از تلاش پر از محبتت. همیشه شاد و پر توان باشی. بای"
ج.ک: بهروز جان مرسی از ابراز لطفت. بهروز جان سعی کن نظرت در مورد نشریه را برامون بنویسی یا خیر و گزارش از دوربرت بفرستی یا مقاله بنویسی. کیان.
شهناز از ؟
مطالب در مورد زنان
"دوست عزیزسلام. از اینکه زحمت میکشی، برام مطلب میفرستی صمیما تشکر میکنم. ممنون میشم در مورد زنان اگر چیزی رسید برام میل کنی. شاد باشی."
ج.ک: شهناز جان من سعی میکنم مطالبی که در نشریات مختلف من جمله بیحجاب و علیه تبعیض انگلیسی هست را برایت بفرستم.شما چه برنامه ریزی برای 8 مارس کرده اید؟اخبار فعالیتهایتان را بری ما بفرستید. منتظر اخبار و فعالیتهای شما هستیم. کیان.
سیا از سنندج
تحصن در دانشگاه سنندج
"با سلام.یه خبر: امروز دوشنبه پنجم اسفند ساعت سه بعداظهر دانشجویان رشته های مکانیک و عمران در دانشگاه آزاد سنندج دست به تحصن زدند. علت تحصن دانشجویان دانشگاه آزاد سنندج بخاطر اعتراض به مدرسینی که تحت عنوان استاد دانشگاه در سر کلاسها حاضر می شوند می باشد. دانشجویان می گویند این مدرسین از افراد و عناصر سپاه وبسیجی هستند که حتی سواد درست و حسابی هم ندارند و هیچ تناسبی با معیارهای استاد دانشگاه را هم ندارند. و خواهان کنار گذاشته شدن اینها هستند . بدنبال این اعتراض و شروع این تحصن، حراست دانشگاه با اداره اطلاعات تماس گرفته و نیروی اطلاعات در پشت درب دانشگاه مستقر شده اند."
ج.ک:سیا جان جمهوری اسلامی چنین اقداماتی را در دانشگاه های مختلف در دستور گذاشته برای مقابله با اعتراض دانشجویانو این اقدامات با اعتراضات بیشتر و وسیعتر دانشجویان روبرو شده. آخرین نمونه آن اعتراضات وسیع دانشجویان پلی تکنیک. باید این اعتراضات را وسیع تر و رادیکالتر کرد و متشکل شد. سازمان جوانان حزب کمونیست کارگری جای متشکل شدن جوانان و دانشجویان است باید به این سازمان پیوست و مبارزات را پیش برد.کیان.
دوستدار منصور حکمت
شعر برای پلی تکنیک
"آزادی خواهان یک بار دیگر ثابت کردند که از هاله شهادت و هاله نور و هر هاله ای که رنگ و بوی شیخ دارد بیزارند. محسن زرین کمر مردی بودکه یک بارهاله نور رژیم را به خاک سپرد. این بار نیز باید به سید علی خامنه ای پیام داد ما تنها مراسم تدفین جمهوری اسلامی را در پلی تکنیک جشن خواهیم گرفت.این شعر را دیشب نوشتم تقدیم به دانشجویان پلی تکنیک وجان باختگان راه آزادی و برابری.
زنده به گور شد وطن مردمش فانوس به دست / این قوم مرده پرست نیست کند هر چه هست/ ایران دیارقبور تابوت و مملو از گور/ کفن گودال خاکی هر جا نزدیک و دور/ جنگل و کوه بیابان سرای مردگان است/ گویی که این ولایت دیار خفتگان است/ افسانه امامت، برزخ و روح،عبادت/ قاموسشان ندارد جز عادت شهادت/ باور بکن برادر خرداد شصت به آن ور/ داغ بود وسوگ مادر تابوت و میخ آخر / جز سوگ و بربریت نبوده این شریعت/ هر روزشان همین بود افسانه بودحقیقت/ خرافه و توهم ، نماز شک تیمم/ سی سال کارشان بود فروش دین به مردم/ رفتن از این روزگارتابوت و پایان کار / گور عمیق، رعد و برق غروب عشق و دیدار / طناب و حلقه دار میراث رفتگانم/ اعدام پشت دیوار تقدیر بستگانم/ رویای من قاصدک اقاقی و شاپرک/ آواز جیرجیرکها نغمه و ساز، پیچک. "
سروش آزادی ایران
وقتی آخوند جیم میزند!!

| < قبلی | بعدی > |
|---|