بهروز از ایران
نشریه بفرستید
"با سلام و خسته نباشید، لطفا نشریات را به آدرس جدید من بفرستید. مرسی و بای"
ج.ک: بهروز جان ایمیل یو در آرشیو قرار گرفت و از این به بعد مرتب نشریات را دریافت خواهی کرد. سعی کنید نشریات و اطلاعیه های حزب را در سطح وسیعی پخش کنید و دسته جمعی بخوانید و نظر و سوالاتتان رابرای ما بفرستید. منتظر نوشته و نظرات شما هستیم. کیان.
یلدا از تهران
امتحانات و کیبورد!
"سلام کیان جان خوبی؟هنوز کیبوردم درست نشده گویا باید یکی بخرم. فعلا گیر امتحاناتم!
ج.ک: یلدا جان امیدوارم هر چه زودتر مشکل کیبوردت حل بشه. از وضعیت دانشگاه خودت بنویس. آیا در رابطه با 8مارس برنامه ای در دستور کارتان دارید؟ باید از همین حالا برای این روز کار و برنامه ریزی کرد. در این زمینه مستقیما باهم صحبت خواهیم کرد. کیان.
سام از کردستان
آدرس جدید من
"با سلام. کیان جان این آیدی جدید منه. من مدتی مشکل داشتم و نمی تونستم ارتباط داشته باشم اما از این به بعد میتونم ارتباط داشته باشم. لطفا مطالب و نشزیات را به آدرس جدیدم بفرستین. مرسی.
ج.ک: سام جان از این خبر که وضعیت بهتری پیدا کردی خوشحالم. نشریات را هم مرتب دریافت خواهی کرد. سعی کن در جلسات هفتگی سجک شرکت کنی و اخبار اعتراضات در محیط اطرافت را برایمان ارسال کنید. کیان.
اسکندر از ؟
جنایت علیه زنان افغان
آدرس فیلمی را با تکست زیر برای ما فرستاده اند:
"با سلام و خسته نباشید.فیلمی در رابطه با وحشیگری عیله زنان در افغانستان. لطفا اطلاع رسانی کنید. با بهترین آرزوها."
ج.ک: اسکندر جان این وضعیت ضد انسانی را دو قطب تروریستی اسلام سیاسی و میلیتاریزم دولتی غرب در افغانستان، عراق و بخشهای مختلف جهان مسبب آن هستند. اما این یک طرف جدال است. در مقابل این تروریستها قطب سومی وجود دارد که انسانیت، برابری و آزادیخواهی را نمایندگی میکند. باید علیه این وضعیت ایستاد و دست جریانات اسلامی را از زندگی مردم کوتاه کرد و یک گام اصلی در این رابطه سرنگونی جمهوری اسلامی ست که نقش مهمی در سرکوب زنان و کلا وجود این وضعیت در ایران و سایر کشورها را دارد. منتظر اخبار بعدیت هستیم.کیان.
امیر از تبریز
خواهان عضویت هستم
در نامه ای به مصطفی صابر: "سلام رفيق، من امير ازتبريز هستم و خواهان عضويت و فعاليت درسازمان جوانان حزب كمونيست كارگري ايران لطفا من را راهنمائي فرمائيد با چه ايميلي در تماس باشم و در ضمن از نشريات هم متشكرم كه سهم عمده اي در بينش من و اعتقاد حزب دارد. منتظر پيغامتان هستم."
ج.ک:امیر جان با یو تماس خواهیم گرفت و مستقیما با هم در مورد نحوه و شیوه کاری که باید داشته باشید صحبت خواهیم کرد.کیان.
صبا از گرگان
سه فاز کمونیسم من!
صبا دوست عزیزی است که تازگی با جمشید هادیان تماس گرفته و جمشید با اجازه صبا نامه او را در اختیار جوانان کمونیست گذاشته است. امیدواریم مستقیما نامه ها و نوشته هایی از صبا دریافت داریم:
"جمشید عزیز اگر رو راست و راحت بخواهم بگویم، جواب سریعت مرا سورپرایز و اظهار لطفت مرا خوشحال کرد. من تا قبل از این که دیش و ریسور تهیه کنم (یک سال پیش) جزو کسانی بودم که همۀ مکاتب را رد میکنند، البته همانطور که منصور حکمت میگوید به ترتیب به دموکراسی، رفرمیسم و ناسیونالیسم نزدیک و از آنها متأثر بودم، ولی با اضافه شدن کانال جدید به زندگیم، یکباره و کلاً متحول شدم.
در مورد من فاز اول کمونیست شدن شادی بود. شادی در جنس و اندازهای که تا آن موقع تجربه نکرده بودم. پیدا کردن یک راه بعد از چندین سال سردرگمی، پیدا کردن یک مبنا برای قضاوت و تعریفِ هر چیز بعد از چندین سال بلاتکلیفی، به دست آوردن یک تعریف مشخص از خود بعد از سالها ابهام هویتی، رسیدن به توانایی تحلیل علل رفتار خود و ... .
ولی فاز دومش افسردگی بود. افسردگی از این که دنیا، روابط انسانها و زندگی همین امروز میتواند کاملاً عکس حالت کنونیش باشد. افسردگی از این آگاهی که فکر و عمل مردم، مردمی که خود را مخالف جمهوری اسلامی میدانند، چطور در عمل به دفاع از آن ترجمه میشود.
فاز سومش یعنی الآن، آستین بالا زدن، ارتباط برقرار کردن و تبلیغات کردن بود. اولش میرفتم و بحث نقد اقتصاد سیاسی راه میانداختم تا این که حمید در یکی از سخنرانیهایش به کمک تمثیل کوه و تپه روشن کرد بخش دو برنامه را باید مبنای تبلیغات و جمعآوری نیرو قرار داد.
اما گزارش از گفتگوهایی که من تا حالا با اطرافیانم داشتهام. اولاً، اکثراً خود را صاحب نظر نمیدانند و فعالانه در بحثها دخالت نمیکنند. بیشتر من میگویم و آنها میشنوند و اگر تأیید باشد، من فکر میکنم بیشتر از روی ادب و احترام است تا منطق. البته من راحت رفتار میکنم تا آنها هم راحت باشند، ولی شما هر قدر راحت باشید ممکن است کسی مثلاً مخالف اعدام نباشد ولی این را به شما نگوید. خلاصه اکثراً یک زندگی خوش میخواهند و به قول معروف سرشان زیاد برای این بحثها درد نمیکند. ثانیاً، من تا الآن به این نتیجه رسیدهام که بحث کردن با آدمهایی که خود را صاحب نظر میدانند و مثلاً حقانیت دین یا دموکراسی یا ناسیونالیسم یا این قبیل را فرض گرفته و بر اساس آن جلو میرود، خسته کننده است یا حداقل امیدوار کننده نیست. ثالثاً، آدمهای منصف و منطقی که راستش من زیاد برخورد نداشتم. ولی مطمئنم که هر آدمی به سادگی اگر آرمانش برابری و آزادی باشد و اگر کانال جدید را هم در دسترس داشته باشد، حتماً کمونیست میشود..
از این قسمت آخر معلوم میشود که من در یک گروه که جمعی سرمایه را میخوانند و در موردش بحث میکنند نیستم. سرمایه را تنها میخوانم و فهمیده و نفهمیده جلو میروم. الآن در فصل سه ام. راستش مقالات منصور حکمت و حمید تقوایی را بیشتر میخوانم. چون همیشه این احتمال وجود دارد که کسی سؤال کند، من به طور اورژانسی نیاز دارم سطح دانشم را بالا ببرم که اگر کسی سؤال کرد این فرصت از دست نرود. به قول پزشکی سرمایه مثل واکسن است و مقالات حمید و نادر مثل سرم. البته مسلماً یک دلیلش هم این است که فهم موضوعاتی که منصور حکمت و حمید تقوایی طرحش را لازم دانسته اند، راحتتر است.
آنجا که در مقدمۀ کتاب نوشته ای با فاتح بهرامی گاه تا صبح سر ترجمه، تبادل نظر میکردید من با خودم گفتم خوش به حالشان، امیدوارم من هم بتوانم یک جوری اینطوری به وجودم معنا بدهم. وقت خوشی داشته باشی."
امید پولادین- اهواز
مقاله و سوال برای نشریه
مقاله مفصلی فرستاده اند و در ضمن سوالات متعددی را در رابطه با مواضع حزب کمونیست کارگری مطرح کرده اند.
ج.ک: پولا عزیز حتما میکوشیم در هفته بعد به سوالات شما بپردازیم و اگر برسیم کل مطلب شما را چاپ کنیم و به نکات مختلف آن بپردازیم. خیلی خوشحالیم که برای ما نوشتید و امیدواریم هفته دیگر منعکس کنیم.
علی پاکنژاد از آلمان
جلسات هفتگی کی هست؟
"سلام، میخواستم بدونم جلسات هقتگی سجک چه روز و ساعتی ست و لطفا دستور جلسات رو برایم بفرستید.بای."
ج.ک:علی جان جلسات هفتگی سجک جمعه ها ساعت 10:30شب ایران در یاهو مسنجر برگزار میشود. یو باید در آن موقع آن شوی تا یو رو دعوت کنیم. کیان.
نوید از ایران
مایل به همکاری هستیم
"سلام. ما تعدادی در ایران هستیم و تمایل داریم درصورت امکان با سازمان جوانان کمونیست همکاری کنیم. منتظر تماستون هستم."
ج.ک:نوید جان ما با شما تماس گرفتیم و حالا ما منتظر تماستان هستیم. در مورد جوانب کار مفصل باید صحبت کرد اما این اقدام شما نمونه خوبیست که جوانان، جمعها، تشکلها، نهادهای مختلف باید با سازمان جوانان کمونیست تماس بگیرند و مبارزه برای سرنگونی جمهوری اسلامی را پیش ببرند. کیان.
امید آزادی، ایران
شاید شش ماهه بدنیا آمده ام
"سلام مصطفی جان. جداً می گویم سرم خیلی شلوغ است. حتی این نامه را هم نتوانستم همان موقع بنویسم (در ضمن این نوید و کیان هم مجله را به طور مرتب برای گروه نمی فرستند. چرا چیزی نمی گی!) از شوخی گذشته، در مورد پاسخی که (هفته قبل) به من داده بودید، خودم هم تقریباً به همین نتیجه رسیده بودم. من هم قبول دارم که مردم در فکر انتخاب آلترناتیو این رژیم منحوس هستند و باید خود را در معرض انتخاب آنها قرار داد. ولی فکر نمی کنم که این تمام مسئله باشد. رژیم به قدری فشار روی مردم گذاشته که اگر فرصت کمی بعد از کار کردنهای دوشیفته و سه شیفته به دست بیاورند، دیگر دل و دماغ نگاه کردن به کانالهای سیاسی را ندارند. دیشب یکی از بینندگان می گفت که "40 درصد از مردم ماهواره دارند". من فکر می کنم که درصد کسانی که ماهواره دارند بسیار بیشتر از این است؛ شاید چیزی حدود 65 – 60 درصد. ولی آیا همۀ آنها هم تلویزیون ما را می بینند؟ من می گویم نه. خیلیهای شان حتی هنوز هم از وجود کانال جدید خبر ندارند. و همانطور که گفتم از آنها هم که خبر دارند، همه شان به تلویزیون ما نگاه نمی کنند. بنابراین نباید فکر کنیم که چون 65-60 درصد از مردم ماهواره دارند، همۀ آنها، آن را نگاه می کنند. چیزی که من هفتۀ قبل گفتم این بود که چگونه می شود این مردم منزجر از این نکبت اسلامی و در عین حال خسته را، از این وضعیت درآورد و وارد مبارزۀ جدی ترشان کرد؟ البته شاید این مرحله در پیش از هر انقلابی طبیعی باشد و من شش ماهه به دنیا آمده باشم! فکر می کنم اگر تعدادی از رفقا بتوانند با توجه به نزدیک شدن به سالگرد انقلاب 57 خاطرات خود و همچنین جو جامعۀ آن زمان را پیش از این که اعتراضات و تظاهراتها، عمومی بشود بنویسند خیلی جالب و مورد استفاده باشد.
در مورد برنامه های تلویزیون هم باید بگویم که به من که خیلی می چسبد فقط زمان برنامه سیامک ستوده خیلی کم است. اگر امکان دارد زمانش را زیاد کنید خیلی بهتر می شود.شاد و سربلند باشید. امید"
ج.ک: امید جان به نظرم همه ما یک جورهایی شش ماهه به دنیا آمده ایم. هرکس که این جمهوری کثیف اسلامی را ببیند شش ماهه که سهل است، سه ماهه به دنیا آمده است. هرچه زودتر باید شر اینها را کند. در مورد آمار مردمی که ماهواره دارند همه این رقم ها شنیده میشود. شاید یک معدل گیری بیشتر قریب به واقعیت باشد. اما نکته مهم این است که اولا در محلات پایین شهر بیش از یک خانواده از یک ماهواره استفاده میکند و ثانیا مردمی که پای ماهواره اند تاثیر خیلی بیشتر در جامعه و تحولات سیاسی میتوانند داشته باشند. انقلابات و جنبش ها توسط جمعیت صد در صدی مردم صورت نمی گیرد و قطعا در ابتدا امر بخشی از جامعه به حرکت در می آید و اگر شرایط آن آماده باشد و رهبری درستی داشته باشد میتواند بسرعت بقیه بخش ها را هم در بر بگیرد. اما تلویزیون و یا حتی حزب ابزار رهبری و سازماندهی انقلاب است. خود انقلاب چیز دیگری است. فکر کنم به عنوان یک قاعده و اصل عمومی انقلاب همه را و از جمله انقلابیون را غافلگیر میکند. انقلاب مثل طوفان است. میشود آمدن آنرا حس کرد، ولی بازهم غافلگیر میکند. ولی این سوال که چطور مردم به جان آمده و منزجر از جمهوری اسلامی را به مبارزه ای بقول شما جدی تر و وسیع تر و هدفمند کرد، خب سوال مشخصی است و جواب های روشنی هم دارد. محور پاسخ ما به این سوال این است که باید حزب را بین مردم برد. باید مردم را حول حزب هرچه وسیعتر سازمان داد. هرچه حزب بیشتر در دل مردم جا باز کند و بتواند مردم را سازمان دهد، آنوقت فاکتور مهمتری در تحولات اجتماعی و از جمله انقلاب خواهد بود. و درست کردن یک حزب وسیع و توده ای کمونیستی آنهم در اوضاع کنونی ایران یک امر سیاسی و مبارزاتی است. باید حزب دائما در عرصه سیاست به معنای وسیع این مردم و خواست ها و تمایلاتشان را نمایندگی کند و آنها را در یک فعالیت سیاسی حول خود متشکل و متحد کند. در این رابطه توجه شما را به بحث حزب و قدرت دوگانه که در پلنوم اخیر حزب توسط حمید تقوایی مطرح شد و در سمیناری که دو سه هفته پیش داشت و مفصلا در مورد آن صحبت کرده جلب میکنم. در 5-6 شماره گذشته نشریه ما کوشیده ام به جوانبی از این بحث بپردازیم و هفته آینده باز ادامه خواهیم داد. من فکر میکنم پاسخ دقیق به سوال شما در این بحث است. و بالاخره امید عزیز با همه سرشلوغی حتما وقت کن و از این نامه ها بنویس. در مورد دیر منتشر شدن نشریه در گروه من از نوید میپرسم ولی دیگر او هست که باید حواسش به همه کار ها باشد. منتظر نامه های و نوشته های تو هستیم، مخلص مصطفی.
نووا، از ایران
برنامه ها خوب است
"من برنامه های شما رو در کانال جدید می بینم، جالب است، مخصوصا برنامه های سازمان جوان را، خوب است."
ج.ک: نووا جان سعی کن برایمان بنویسی و برای تلویزین خبر و عکس و فیلم تهیه کنی و با سازمان جوانان کمونیست فعالانه همکاری کنی. از آشنای با شما بسیار خوشحالیم.
صبا از ایران
انقلاب سوسیالیستی!
"مصطفای عزیز صبا هستم، امیدوارم حالت خوب باشه. این متنی است با عنوان انقلاب سوسیالیستی، امیدوارم واسه نشریه مناسب باشه و وقت اصلاح اون رو داشته باشی، البته اگه وقتت اجازه نده درک میکنم."
ج.ک: صبای عزیز متاسفانه مطلب تو را در آخرین لحظات دیدم و با یک نگاه سریع به نظرم خوب آمد و هفته دیگر استفاده میکنیم. یک کمی ادیت لازم داشت و شاید هم کمی بحث حول آن که به هفته بعد میافتد. از اینکه برای نشریه نوشتی خیلی خوشحالیم و زنده باشی. مخلص مصطفی
بابک کسرایی، کانادا
مارکس روی جلد "تایمز"
عکس روی جلد مجله تایمز را برایمان فرستاده اند که به نظر میرسد به مناسبت قرار داشتن کاپیتال مارکس در لیست پرفروش ترین کتابها در دو سه ماه گذشته در آلمان و رجوع به آن در اوضاع بحران اقتصادی سرمایه داری است. ضمن تشکر از بابک امیدواریم مطلب را برای نشریه هفته بعد ترجمه کند، یا اگر کسی ترجمه کرد برایمان بفرستد اگر خوب بود چاپ کنیم.

| < قبلی | بعدی > |
|---|