شايد خوانندگان جوانان کمونيست متوجه شده باشند که از هفته گذشته سردبيري نشريه تماما بر عهده نويد مينايي است و ديگر اسم من در باکس بالاي نشريه نيست. خوب قرار هم نبود که من براي هميشه در جوانان کمونيست باشم. مدتها بود که از اين صحبت ميکرديم که زمان رفتن من فرا رسيده است. چند هفته پيش در هيات اجرايي سازمان جوانان کمونيست صحبت کرديم و من تقاضا کردم که از شماره ۴۰۱ به "مرخصي" بروم. و حالا اين اتفاق افتاده است.
جاي شما خالي "مرخصي" بد نمي گذرد. بعد از مدتها توانستم شب قبل از روز سه شنبه سرم را راحت روي بالش بگذارم و دلم تاپ تاپ نمي کرد که اين هفته تم نشريه چه باشد، چه مطالبي آماده است، چه بايد آماده کنيم، عکس و طراحي صفحات چه، و غيره و غيره.
از شما چه پنهان، البته کمي هم احساس خلاء ميکردم. آدم وقتي کاري را براي مدتي انجام دهد و بعد وقتي آنرا متوقف کند، همينطور ها ميشود.
در هر حال سالهاي کار در جوانان کمونيست براي من بسيار آموزنده و جذاب بوده است. در اين مورد اميدوارم که در فرصتي ديگر بنويسم. اين يادداشت کوتاه فقط به اين خاطر بود که بگويم چرا اسم من در باکس سردبيري نيست. در عين حال اميدوارم که همچنان بعنوان يکي از نويسندگان جوانان در خدمت اين نشريه باشم.
| < قبلی | بعدی > |
|---|